آخرین اخبار
۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۱
امام حسین(ع) برای باریدن باران چگونه و چه دعایی خواند؟
بازدید:۱۴۸
در بسیاری از مناطق کشور ایران، کمبود بارش باران مشکلات جدی برای کشاورزی، تأمین آب آشامیدنی و حفظ سلامت محیط زیست به وجود آورده است. در چنین شرایطی، خواندن دعای باران به‌عنوان نمادی از امید و توکل به قدرت الهی می‌تواند هم به ایجاد آرامش قلبی کمک کند و هم درهای رحمت الهی را به سوی انسان بگشاید.
کد خبر : ۱۴۶۰۲۸

به گزارش صدانلاین، دعای باران امام حسین (ع) در زمانی که با حضور قلب و اخلاص تلاوت شود، می‌تواند تأثیر عمیقی بر روحیه افراد گذاشته و امید به آینده را در دل‌ها زنده کند. همچنین، دعای بارش باران از زبان ائمه (ع) نیز اثرات آرامش‌بخش و گشایشی زیادی دارد. در این بخش از "ستاره" از شما دعوت می‌کنیم تا همراه ما در تلاوت دعای امام حسین برای باران باشید.

 

 

داستان دعای باران امام حسین (ع) به دوران خلافت امام علی (ع) برمی‌گردد که در آن زمان کوفه دچار خشکسالی و قحطی شدیدی شد. مردم کوفه نزد امام علی (ع) رفتند و از ایشان خواستند برای بارش باران دعا کنند. امام علی (ع) به امام حسین (ع) فرمودند: «برخیز و از خداوند باران طلب کن.» امام حسین (ع) نیز با درود و حمد به جد بزرگوار خود این دعا را قرائت کردند:

 

 

متن دعای امام حسین (ع) برای بارش باران:

«اللهم مُعطی الخیرات و منزِل البرکات، ارسل السماء علینا مدراراً و اسقِنا غیثاً مغزاراً و واسِعاً غدَقاً مُجَلَّلًا سَحّاً سُفُوحاً ثَجّاجاً، تُنفِسُ به الضعف من عبادک و تحیی به المیت من بلادک. آمین یا رَبِّ العَالَمِین.»

 

 

ترجمه:

«پروردگارا! ای بخشنده نیکی‌ها و فرستنده برکات! باران آسمانی‌ات را بر ما فرست، بارانی فراوان، گسترده، انبوه و سیراب‌کننده زمین‌های تشنه. با این باران، ضعف بندگان ناتوانت را تسکین بده و زمین‌های خشک را زنده کن. آمین ای پروردگار عالمیان.»

گفته می‌شود که پس از خواندن این دعا، باران نیکویی شروع به باریدن کرد و قحطی از میان رفت.

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها