آخرین اخبار

سیاسی - رهبری

رهبری
راه نشان | مروری بر مواضع حکیمانه امام خامنه ای درباره مذاکرات

راه نشان | مروری بر مواضع حکیمانه امام خامنه ای درباره مذاکرات

سیاسی صد آنلاین | مواضع مقتدرانه، هوشمندانه و حکیمانه رهبر معظم انقلاب در خصوص مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا موجب شد روند این مذاکرات با ایستادگی تیم مذاکره کننده به سوی احقاق حق جمهوری اسلامی سوق داده شده و از زیاده خواهی های دشمن آمریکایی کاسته شود.

پیام رهبر معظم انقلاب در پی حادثه دردناک اسکله شهید رجایی بندرعباس/ مسئولان هرگونه سهل‌انگاری یا تعمّد را کشف و پیگیری کنند

 درپی حادثه دردناک آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی بندرعباس، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی ضمن تسلیت به خانواده‌های مصیبت‌زده، مسئولان امنیتی و قضائی را موظف کردند که هرگونه سهل‌انگاری یا تعمّد در این حادثه را به‌طور کامل بررسی و کشف کرده و بر طبق مقررات پیگیری نمایند.
رهبر انقلاب خطاب به وزیر دفاع عربستان چه گفتند؟

رهبر انقلاب خطاب به وزیر دفاع عربستان چه گفتند؟

عضو دفتر رهبر انقلاب در توییتی جزئیاتی از دیدار اخیر وزیر دفاع کشور عربستان با رهبر انقلاب منتشر کرد.
رهبر انقلاب در دیدار مسئولان ارشد سه قوه:

به گفتگوهای عمان نه افراطی خوش‌بین و نه افراطی بدبین هستیم

سیاسی صد آنلاین | رهبر معظم انقلاب اسلامی در اولین دیدار سال نو با مسئولان ارشد سه قوه، پیگیری را حلقه مفقوده مسیر تحقق اهداف کشور خواندند و تلاش برای تحقق شعار سال را دستور کار مشترک سه قوه قرار دادند.
در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی

رهبر انقلاب: اتحاد دنیای اسلام، تنها راه ایستادگی در مقابل باج‌طلبی قدرت‌های بزرگ

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همکاری و همفکری دولت‌های اسلامی را مانع تعرض، زورگویی و باج‌خواهی قدرتهای متجاوز و ستمگر دانستند و گفتند: امروز متأسفانه باج‌خواهی و باج طلبی از دولتها و ملتهای ضعیف به کار رایج و صریح قدرتهای بزرگ تبدیل شده است که در مقابل آن، ما کشورهای اسلامی باید از حقوق دنیای اسلام دفاع کنیم و اجازه باج‌طلبی به آمریکا و غیرآمریکا را ندهیم.

رهبر انقلاب: راهپیمایی روز قدس از افتخارات ملت ایران است

امام خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی، امشب در پیامی تلویزیونی اهمیت راهپیمایی امسال روز جهانی قدس را بیشتر از سال‌های قبل ارزیابی و تأکید کردند: «إن‌شاءالله راهپیمایی امسال، یکی از بهترین، پرشکوه‌ترین و باعزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود.»

اقامه نماز عید سعید فطر به امامت رهبر انقلاب

مراسم نماز عید سعید فطر امسال، در تهران، به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامی و در مصلای بزرگ امام خمینی (ره)، با حضور پرشور اقشار مختلف مردم شریف و مؤمن پایتخت ایران اسلامی برگزار خواهد شد.
معاون قضایی قوه قضائیه تشریح کرد؛

جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۱۵۲۶ نفر از محکومان توسط رهبر معظم انقلاب

معاون قضایی قوه قضائیه جزئیات عفو و تخفیف و تبدیل مجازات ۱۵۲۶ نفر از محکومان توسط رهبر معظم انقلاب را تشریح کرد.

۶ خواسته ترامپ در نامه به رهبری / چهره اماراتی منتشر کرد

محل پیشنهادی ترامپ برای مذاکره با ایران، امارات است.

بازتاب گسترده توئیت بیانات رهبر انقلاب به زبان اوکراینی در روسیه

بازنشر هشدار سه سال گذشته رهبر معظم انقلاب اسلامی به کشورهایی که پشتگرمی آنها به آمریکا است در شبکه اجتماعی ایکس به زبان اوکراینی‌، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های روسیه داشت.
پادکست بیشتر