Sadonline | صدآنلاین | اخبار روز ایران و جهان

آخرین اخبار
دفاعی امنیتی
به‌مناسبت هفته بسیج؛

تجمع بزرگ الی بیت‌المقدس در تهران برگزار شد

تجمع بزرگ الی بیت‌المقدس در راستای حمایت از مردم مظلوم فلسطین با حضور اقشار مختلف مردم در تهران برگزار شد.

آماده‌باش مدیریت بحران کرمانشاه؛ فرمانداران غافلگیر نشوند

استاندار کرمانشاه با اشاره به اعلام اداره هواشناسی مبنی بر امکان بارش‌های سیل‌آسا در پاییز و زمستان امسال، از فرمانداران و مدیران کل استان خواست آمادگی لازم برای رویارویی برای شرایط بحرانی را داشته باشند تا غافلگیر نشوند.

امیرعبداللهیان: هرگونه حمله به نیروهای ایرانی در سوریه را به‌شدت پاسخ می‌دهیم

وزیر امور خارجه ایران روز شنبه در مصاحبه با فایننشال تایمز هشدار داد که تهران هرگونه هدف قرار گرفتن نیروهای ایرانی در سوریه را به شدت پاسخ خواهد داد.

واکنش منفی جمهوری‌خواهان به اقدام تازه آمریکا در رابطه با ایران

تمدید معافیت‌های عراق از تحریم‌های ایران توسط واشنگتن برای پرداخت هزینه‌های واردات انرژی عراق از ایران با انتقاد جمهوری‌خواهان آمریکا از سیاست‌های دولت این کشور در قبال ایران روبه‌‎رو شد.

ادعای جدید آژانس اتمی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارش جدید خود مدعی شده ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران به ۲۲ برابر محدودیت مجاز در برجام رسیده است.
رویترز گزارش داد:

تلاش قطر برای توافق آتش‌بس ۳ روزه در ازای آزادی ۵۰ گروگان

منابع آگاه از موافقت حماس با کلیات طرح آتش‌بس ارائه‌شده از سوی قطر خبر دادند.
بحران فلسطین، محور مذاکرات تهران و بغداد

امریکا پیام فرستاد ایران پاسخ داد

علی موسوی خلخالی می نویسد: در حالی که اسرائیل اعلام کرده که محاصره غزه را تکمیل کرده و عملا غزه را به شمال و جنوب تقسیم کرده است، نمی توان انتظار داشت پیام های امریکا به ایران و پاسخ های تهران به تهدیدهای امریکا بتواند به راحتی جلوی واکنش گروه های مقاومت را بگیرد. به ویژه که ایران تاکید دارد، گروه های مقاومت مستقل هستند و بر اساس احساس ملی خود عمل می کنند و از ایران دستور نمی گیرند.
نخست وزیر عراق وارد تهران شد

نخست وزیر عراق وارد تهران شد

صد آنلاین | نخست وزیر عراق با استقبال وزیر نفت کشورمان وارد فرودگاه مهرآباد تهران شد.
درایت برای جلوگیری از آغاز رسمی جنگ

سخنرانی سید حسن نصرالله و سناریوهای پیش رو

اعظم ملایی در یادداشتی می نویسد: اتفاق مهم سخنرانی روز جمعه سید حسن نصرالله، رهبر حزب الله بود که گمانه زنی های بسیاری پیرامون آن وجود داشت و احتمال می رفت سرآغاز ورود جبهه مقاومت به جنگ غزه باشد و این جنگ دو طرفه را به یک جنگ منطقه ای و چه بسا جهانی تبدیل کند، اما رهبر حزب الله لبنان با درایت و عقلانیت تلاش کرد ضمن باز گذاشتن دست نیروهای مقاومت برای هر گونه اقدام علیه آمریکا و اسرائیل، از آغاز رسمی جنگ پرهیز کند و کشور لبنان و سایر اعضای جبهه مقاومت را به یک نبرد بی پایان وارد نکند.

وزیر کشور برای بررسی حادثه لنگرود وارد گیلان شد

وزیر کشور برای بررسی وضعیت حادثه آتش سوزی در کمپ ترک اعتیاد لنگرود، بعد از ظهر جمعه وارد گیلان شد.
اطلاعیه ها بیشتر