ویدیو صد آنلاین| ویدیویی در فضای مجازی وایرال شده که یک تولیدکننده قند عمده درباره استفاده از بلانکیت در قند به عنوان ماده سرطان زا و سم هشدار میدهد و میگویند قند نخورید. او درباره تولید کالباس و موارد دیگری نیز ادعاهای نگران کنندهای بیان میکند. سدیم دیتیونیت | Sodium dithionite یا بلانکیت یا جوهر قند با فرمول شیمیایی Na۲S۲O۴ یک ترکیب شیمیایی با شناسه پابکم ۲۴۴۸۹ است. که جرم مولی آن 174.107 g/mol است. شکل ظاهری این ترکیب، پودر کریستالی سفید مایل به خاکستری است که این ترکیب گوگردی به عنوان رنگ بر یا سفیدکننده کاربرد دارد. از سدیم دیتیونیت به عنوان رنگبر در صنایع استفاده میشود و به عنوان مثال از آن برای حذف جوهر از روی کاغذ باطله و خمیر کاغذ استفاده میشود. میزان مصرف مجاز بلانکیت در مواد غذائی کمتر از ۱۰ میلیگرم (پیپیام) در لیتر است. بلانکیت ترکیبی گوگردی است که در قندریزیها برای رنگبری و سفید کردن قندها استفاده میشود. پس از حرارت دادن این ماده گاز SO2 تولید میشود که مقدار زیاد آن سرطانزا است. به همین دلیل یکی از فاکتورهای کنترل کیفیت قند اندازهگیری میزان سولفور باقی مانده در آن است. در بعضی از نانواییها به صورت غیر مجاز از بالانکیت یا جوهرقند برای تخمیر و آمادهسازی زود هنگام خمیر نان استفاده میکنند که به دلیل افزایش ضریب ابتلا به سرطان، ازبین رفتن پرز روده و معده و بیاثرسازی آنتیاکسیدانها و اختلال در گوارش، پوست و چشم از نظر ادارهٔ بهداشت مصرف آن در نان، غیرقانونی بوده و پیگیرد قانونی دارد. اظهارات این شخص را میبینید و میشنوید.
ویدیو صد آنلاین| دکتر سید روح الله میری، فوق تخصص جراحی انکولوژی و هیات علمی دانشگاه تهران در پاسخ به سوالی درباره استفاده از طب سنتی در درمان سرطان توضیحات و روایت غمانگیزی داشت. این روایت تلخ را میبینید و میشنوید.
ویدیو صد آنلاین| رئیس جمعیت پیشگیری از خودکشی ایران برخی نشانههایی را برشمرد که میتواند علائم آماده سازی فضا برای خودکشی باشد. علائم مورد اشاره این مقام مسئول را میبینید و میشنوید.
ویدیو صد آنلاین| تحقیقات نشان داده زنان بیش از مردان عمر میکنند و این یک دلیل ژنتیکی دارد. نتایج تازهترین پژوهشها در این زمینه را میبینید و میشنوید.
ویدیو صد آنلاین| مسواک زدن یکی از سادهترین کارهای روزمره است، اما بسیاری از افراد حتی این کار ساده را هم بهدرستی انجام نمیدهند. از انتخاب مسواک نامناسب و تعویض نکردن آن بهموقع گرفته تا استفاده زیاد از خمیردندان یا شستوشوی دهان بلافاصله بعد از مسواک زدن. حتی فشار زیاد، نخ دندان نکشیدن، یا تمیز نکردن زبان هم میتواند تأثیر منفی داشته باشد. این اشتباهات کوچک، در طولانیمدت میتوانند منجر به پوسیدگی دندان و بوی بد دهان شوند.