بین الملل - آمریکا و اروپا

آخرین اخبار

بین الملل - آمریکا و اروپا

آمریکا و اروپا
طرحی که وزیر خارجه امریکا حامی اصلی آن است

وسوسه تغییر رژیم در ونزوئلا

آن‌طور که توسط چندین رسانه خبری مهم گزارش شده است، ماه‌ها پس از مراسم تحلیف ترامپ در ژانویه، بحث‌های داخلی، طرفداران قدیمی تغییر رژیم – به رهبری وزیر امور خارجه مارکو روبیو – را در مقابل مقاماتی که طرفدار توافق مذاکره‌ای با کاراکاس بودند، از جمله ریچارد گرنل، فرستاده ویژه رئیس جمهوری، قرار داد. در نیمه اول سال ۲۰۲۵، مذاکره‌کنندگان دست بالا را داشتند: گرنل با مادورو ملاقات کرد و توافق‌هایی را برای باز کردن بخش‌های گسترده نفت و معدن ونزوئلا به روی شرکت‌های آمریکایی در ازای اصلاحات اقتصادی و آزادی زندانیان سیاسی منعقد کرد. اما تا اواسط ژوئیه، روبیو با تغییر چارچوب، ابتکار عمل را پس گرفت.
افشای نقشه آمریکا برای دزدیدن مادورو/ خلبان رئیس‌جمهور پیشنهاد مأمور آمریکایی را رد کرد + عکس خلبان

افشای نقشه آمریکا برای دزدیدن مادورو/ خلبان رئیس‌جمهور پیشنهاد مأمور آمریکایی را رد کرد + عکس خلبان

آسوشیتدپرس روز سه‌شنبه گزارش داد که یک مامور آمریکایی تلاش کرده خلبان شخصی «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا را برای همکاری در دستگیری او جذب کند.
نگاهی به معادلات پیش رو

ترامپ بدون استراتژی تازه درباره ایران، صلح غزه را از دست خواهد داد

صد آنلاین | تداوم فشارهای حداکثری و بی‌اعتمادی متقابل میان واشنگتن و تهران، فضای سیاسی خاورمیانه را در آستانه یک بحران جدید قرار داده است. اندیشکده بریتانیایی چتم‌هاوس در تازه‌ترین گزارش خود هشدار می‌دهد که بدون تدوین یک استراتژی جامع‌تر در قبال ایران که ترکیبی از بازدارندگی، دیپلماسی و همکاری منطقه‌ای باشد هر گونه صلحی در غزه و فراتر از آن ناپایدار و شکننده خواهد بود.
جهت‌گیری پوتین در والدی

روایت روسی از روابط بین‌المللی

محمدکاظم سجادپور در یادداشتی می‌نویسد: آیا روایت روسی روابط بین‌المللی، می‌تواند برای اکثریت جهان، به تعبیر خود روس‌ها، جذاب باشد؟ جواب چندان روشن نیست.
ترامپ پیش از سفر به غرب آسیا تحت معاینه پزشکی قرار گرفت/ علت چه بود؟

ترامپ پیش از سفر به غرب آسیا تحت معاینه پزشکی قرار گرفت/ علت چه بود؟

 رئیس‌جمهور آمریکا امروز (جمعه) در بیمارستان نظامی «والتر رید» در مریلند تحت آنچه خود «معاینه نیم‌سالانه» توصیف کرده قرار گرفت. این معاینه در حالی انجام می‌شود که ترامپ در آستانه سفر به غرب آسیا قرار دارد. 
واشنگتن چه در سر دارد؟

ترامپ و نمایش قدرت

حامد نقی‌لو می نویسد: در مواجهه با ایران، ایالات متحده به‌ویژه در دوره ریاست‌جمهوری ترامپ، نه به‌ دنبال حل مسئله، بلکه به‌ دنبال مدیریت آن بوده است. این مدیریت، برخلاف تصور رایج، نه از جنس نظم‌سازی منطقه‌ای، بلکه از جنس مهار، تضعیف و کنترل ظرفیت‌های ایران در سطح منطقه‌ای و جهانی است.
ترامپ: مشاغل دولتی در پی تعطیلی دولت آمریکا حذف خواهند شد

ترامپ: مشاغل دولتی در پی تعطیلی دولت آمریکا حذف خواهند شد

 دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت: در بحبوحه تعطیلی دولت، مشاغل و برنامه‌های دولتی حذف خواهند شد.
دیدار سرنوشت‌ساز رئیس‌جمهور اوکراین و آمریکا در حاشیه سازمان ملل

دیدار سرنوشت‌ساز رئیس‌جمهور اوکراین و آمریکا در حاشیه سازمان ملل

رویترز نوشت که روسای جمهور آمریکا و اوکراین امروز در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد با یکدیگر دیدار خواهند کرد. 
ترامپ آنتیفا را سازمان تروریستی داخلی آمریکا اعلام کرد

ترامپ آنتیفا را سازمان تروریستی داخلی آمریکا اعلام کرد

 دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با امضای یک فرمان اجرایی، جنبش آنتیفا را سازمان تروریستی داخلی اعلام کرد.
پدرو سانچز در سازمان ملل: باید کشتار در غزه همین حالا متوقف شود

پدرو سانچز در سازمان ملل: باید کشتار در غزه همین حالا متوقف شود

 نخست وزیر اسپانیا گفت که مردم غزه باید بدانند که چهان آنان را فراموش نمی‌کند.