این روش ترامپ است، تهدید به استفاده از زور برای تحت فشار قرار دادن طرف مقابل به منظور رسیدن به توافق. این روش گاهی جواب میدهد، اما لزوماً نه. سؤال این است که اگر نتیجه ندهد، ترامپ چه خواهد کرد؟
گروههای مسلح عراقی مورد حمایت ایران در طول سال ۲۰۲۴ بهطور منظم به نیروهای آمریکایی و اهداف اسرائیلی حمله کردند و در مارس همان سال، در یک حمله پهپادی، سه سرباز آمریکایی را کشتند. اما به نظر میرسد که این گروههای مسلح مسیر خود را تغییر دادهاند. آنها از اوایل دسامبر هیچ حملهای انجام ندادهاند؛ نشانهای از این که بیشازپیش از جلب توجه واشینگتن هراس دارند.
محمد علی شعبانی در پادکست ارزیابی پیرامون وضعیت ایران پس از عملیات هفت اکتبر در مصاحبه با سی اس آی اس می گوید: ایران وضعیتی متفاوت از دیگر کشورهای اسلامی دارد. ملی گرایی در ایران خیلی قوی است با این حال هنوز اسلام برای ایرانی ها اهمیت دارد هر چند ایرانی ها روشی متفاوت از دیگر مسلمین جهان را در پیش گرفته اند.
صد آنلاین | در شرایطی که صحبت از مذاکره ایران با آمریکا به زبان آمده، نباید خیلی از موضوعات را فراموش کرد؛ مانند آن چه که در دوره اول ریاست جمهوری ترامپ اتفاق افتاد.
صد آنلاین | صبح دیروز یکی از اتباع کشور سوئیس در یکی از سوئیتهای زندان سمنان خودکشی کرده است؛ یک مقام مطلع امنیتی درباره ابعاد این پرونده به خبرفوری گفت:
جلال میرزایی در گفت وگویی باور دارد که، مبنای عملکرد ایران هم رفتار عملی دولت ترامپ خواهد بود، نه گفتههای او یا مصاحبه با مجله تایم یا حتی انتخاب افرادی مانند ریچارد گرینل. یعنی باید ببینیم آیا دونالد ترامپ با تجربهای که در دولت اولش دارد مجدداً سیاست فشار حداکثری و به صفر رساندن فروش فروش نفت ایران را احیا میکند یا برنامه دیگهای دارد .
صد آنلاین | در کنار موضوعات و مسائل مختلف حوزه سیاست خارجی ایران، یکی از حوزههایی که سرفصلی از تنش و هزینه دیپلماتیک جدی را برای تهران به دنبال داشته، ناظر به جنگ اوکراین است. با گذشت حدود سه سال از حمله روسیه به خاک اوکراین، کماکان تهران متهم به حمایت تسلیحاتی و لجستیکی از مسکو است و به دنبال آن، سلسلهای از تحریمها و فشارهای سیاسی اروپا شکل گرفته است. در این میان اگرچه برخی اتفاقات هم بر تنش جاری در روابط قاره سبز با تهران اثرگذار بوده، با این حال ناظران تأکید دارند که محور اصلی اختلافات دو طرف به جنگ اوکراین بازمیگردد.
پروفسور «نادر انتصار» استاد دانشگاه آلاباما آمریکا به خبرنگار تابناک میگوید: اگر مشخص شود که کشورهای دیگر به حمله اسرائیل به ایران کمک کرده اند، ایران میتواند آنها را به عنوان اهداف قانونی دفاع از خود بر اساس منشور سازمان ملل تلقی کند.