القسام اعلام کرد در درگیریهای امروز مقاومت فلسطین با اشغالگران صهیونیست در خان یونس، ۲۴ خودروی نظامی اشغالگران منهدم شد و ۲۶ نظامی صهیونیست نیز هدف قرار گرفتند.
یکشنبه هفته گذشته بود که ژرژ مالبرونو، روزنامه نگاری فرانسوی در روزنامه «فیگارو» به نقل از منابع خود نوشت، «بنیامین نتانیاهو، به قطر قول داده که اسرائیل علیه رهبران حماس ساکن قطر اقدام برای ترور آنها انجام نخواهد داد.» براساس گزارش این روزنامه فرانسوی، قطر از اسرائیل قول گرفته که موساد، در این کشور تروری انجام ندهد. این در حالی است که به گفته منبع آگاه روزنامه فیگارو، نتانیاهو پیشتر به موساد دستور داده بود تا رهبران حماس را ترور کند. چهارشنبه گذشته، نتانیاهو به همراه یوآو گالانت، وزیر دفاع اسرائیل در نشست خبری به صراحت اعلام کرد که به موساد دستور داده تا علیه رهبران حماس اقداماتی انجام دهد. نتانیاهو حتی مدعی شد که «در این توافق هیچ تعهدی مبنی بر عدم اقدام در زمان آتشبس علیه رهبران حماس وجود ندارد.»
محمد علی مهتدی در یادداشتی می نویسد: رژیم اشغالگر که پیوسته روی ادامه جنگ و خودداری از آتش بس تاکید می کرد، چرا و به چه دلائلی آتش بس را پذیرفت. طراحی دقیق مذاکرات مربوط به آتش بس از سوی حماس است که به عنوان یک طراحی دقیق و موفق ضرورت دارد که در تاریخ ثبت شود.
در دومین روز تبادل اسرا، زمزمههای استعفای برخی اعضای کابینه جنگ آغاز شد
تقریبا تمام کارشناسان، تحلیلگران، ناظران و رسانهها بر این موضوع اتفاق نظر دارند که بزرگترین قربانی عملیات طوفان الاقصی، بنیامین نتانیاهو است و دیر یا زود او رفتنی است؛ رفتن از صحنه سیاسی نه به شکل موقت، بلکه به عقیده بسیاری بی بی برای همیشه صحنه سیاست را ترک خواهد کرد. اما تا همین جای کار و پس از گذشت ۵۰ روز از عملیات حماس، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در یک باتلاق به معنای واقعی کلمه گیر کرده است. از یک سو با هجمه و اعتراض هر روزه خانواده اسرا و دیگر شهرک نشینان مواجه است. همزمان اتتقادات جدی از سوی رسانهها عبری زبان علیه او مطرح می شود. در عرصه جهانی، هم افکار عمومی و همچنین برخی از کشورها فشار جدی را به نتانیاهو وارد کردهاند و در این بین برخی دولتها هم اقدام به کاهش سطح روابط و یا حتی قطع مناسبات با تل آویو کرده اند. اینها علاوه بر آن است که حتی برخی کشورهای حامی رژیم صهیونیستی با محوریت دولتهای غربی و به خصوص آمریکا نیز انتقادات جدی به عملکرد رژیم صهیونیستی در ۵۰ روز گذشته داشته و دارند. افزون بر اینها اکنون شکاف و گسل سیاسی - امنیتی در کابینه نتانیاهو نیز به اوج رسیده است.
رئیس جنبش حماس در خارج تاکید کرد، اقدامات رژیم صهیونیستی علیه مسجدالاقصی، طرحهای آن برای تخریب، تسریع در یهودیسازی قدس و کرانه باختری و کوچاندن مردم آن باعث شد مقاومت دست به عملیات «طوفان الاقصی» بزند.
برقراری وقفه بشردوستانه چهار روزه از صبح دیروز (جمعه) شاید بهصورتی موقت سبب کاهش تنش گروههای مسلح منطقه با ایالات متحده آمریکا بهخصوص در سوریه و عراق شود. این در حالی است که در مجموع به نظر میرسد دفعات حمله به نیروها و پایگاههای آمریکایی در سوریه و عراق از ۷۰ مورد هم عبور کرده باشد، چراکه سابرینا سینگ، معاون سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) طی کنفرانس مطبوعاتی با بیان اینکه از ۱۷ اکتبر تا سهشنبه حدود ۶۶ بار به نیروهای مسلح آمریکا حمله شده است، خاطرنشان کرد که این حملات ۳۲ بار در عراق و ۳۴ بار در سوریه رخ داده است. به گفته سینگ، این حملات به مجروحشدن ۶۲ آمریکایی هم منجر شده است.