صد آنلاین | رئیسجمهور آمریکا به سوالاتی درباره اقدام نظامی مشروع ایران به عملیات متجاوزانه و تروریستی رژیم صهیونیستی در منطقه پاسخ داده و گفت که فکر نمیکند جنگی منطقهای در نتیجه این تنشها رخ دهد.
اکبر فیجانی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: به قول رسانه های منتسب به دشمنان ایران، از جمله روزنامه نیویورک تایمز، و سایر منابع، هیچ گونه مدرکی مبنی بر دخالت ایران در حملات تروریستی علیه ترامپ وجود ندارد. از طرف دیگر روشن است که این تهدید ترامپ خسارت مالی و جانی علیه غیر نظامیان ایرانی را شامل می شود و از نظر قوانین بین المللی محکوم است. با این وجود رسانه های جریان اصلی هیچ اشاره ای به این جنبه تهدیدات ترامپ نکرده اند و صرفا در باره اتهامات بی اساس به ایران تیتر می زنند و تحلیل و تفسیر می کنند.
صد آنلاین | درخواست چین برای برگزاری یک کنفرانس صلح واقعی برای حل بحران، تردید غربیها برای ادامه کمک مالی و نظامی به کییف، برکناری ۳ معاون وزیر دفاع اوکراین، شرط نشستن زلنسکی پشت میز مذاکره و امکان برگزاری انتخابات در اوکراین، از جمله رویدادهای مهم جنگ هستند.
جلال خوش چهره در نوشتاری می نویسد:نتانیاهو اما آیا واجد شرایطی است که بتوان برایش نقش تاریخساز قائل شد؟ مانند آنچه خود مدعی است که میخواهد راقم "نظمنوین" در خاورمیانه باشد؟ آیا او به راستی از ظرفیتی برخوردار است که از سوی نخست، مردم و جریانهای سیاسی اسرائیل و دوم، منطقه و جامعه جهانی در چنین نقشی پذیرفته شود؟ آیا همین توّهم سبب آن نیست که میکوشد به قیمت جنایت علیه مردم بیدفاع فلسطین و لبنان و در جنگی به تمامی نابرابر، خود را در شمار تاریخسازان جهان سیاست جا بیندازد؟ نتانیاهو همین حالا هم در معرض تردید، اتهام جنایتکاری و بیثبات سازی در منطقه و به تبعآن، جامعه جهانی است.
نگاهی به تشدید اختلاف نظر محافل داخلی درباره واکنش تهران به ترور دبیرکل حزبالله
فضای سیاسی، تحلیلی و رسانهای ایران از بعدازظهر شنبه و پس از اعلام رسمی شهادت سیدحسن نصرالله به یک دوقطبی شدید دچار شده که یک سر آن با مانور روی کلیدواژه «تله جنگ» همچنان معتقدند نباید تهران وارد سلسله کنشها و واکنشها با اسرائیل شود؛ چراکه جنگ گسترده و تقابل با واشنگتن را به همراه خواهد داشت و در سوی دیگر طیفی با تشدید انتقادات و حتی اعتراضات خود درباره عملکرد یکماهه سیاست خارجی دولت چهاردهم و بهویژه اتفاقاتی که در نیویورک گذشت، بر واکنش قاطع و پاسخ سخت ایران به اسرائیل تأکید دارند. البته برخی چهرهها هم بودند که پا را فراتر گذاشته و از لزوم هستهایشدن تهران سخن میگویند.