به گزارش صد آنلاین ، غار آبی دانیال که سابقه کشف و شناسایی آن به زمان دوری نمیرسد، بهتازگی مورد توجه گردشگران واقع شده است. این غار جزو غارهای رودخانهای ایران محسوب میشود و فقط دارای یک شعبه یا دالان اصلی به طول تقریبی ۱۵۰۰ متر و عرض تقریبی یک و نیم متر است. دالان اصلی با پیچوخمهای فراوان و گذر دالانهای تنگ و باریک پر از آب و حوضچهها و آبشارهای کوچک ادامه مییابد و در انتها به چند شعبه کوچکتر منتهی میشود.
غار دانیال دومین غار بزرگ رودخانهای ایران بعد از غار قوری قلعه پاوه، در کرمانشاه به شمار میآید. دمای داخلی این غار در طول سال تقریبا یکسان است. آب داخل غار از چند چشمه کوچک که از شعب مختلف آن سرچشمه میگیرد، تامین میشود. این آب کاملا زلال و از نظر املاح دارای درصد پایینی است که آن را قابل شرب میکند. عمق جریان آب در بخشهای مختلف غار متغیر است؛ ولی بهطور کلی از یک متر تجاوز نمیکند. البته چندین گذرگاه و بخش در غار وجود دارد که در هنگام بارندگی عمق آنها بالا میآید و گذر از آنها تقریبا غیرممکن میشود.
غار آبی دانیال استلاگمیت و استلاکتیتهای (چکنده و چکیده) چندین میلیون ساله دارد که ساخت هر سانتیمتر از آنها حدود ۱۰۰ سال به درازا میکشد. راهروی آبی آن طی میلیونها سال با حرکت آبهای زیرزمینی در سنگهای آهک انحلالپذیرش شکل گرفته و به این سنگها اشکال عجیب و غریبی داده است.
غار آبی دانیال کجاست؟
غار آبی دانیال در استان مازندران، شهرستان سلمانشهر، روستای دانیال قرار دارد و از جاذبههای گردشگری سلمان شهر محسوب میشود.