آخرین اخبار
۱۲ آبان ۱۴۰۲ - ۰۷:۰۰
بازدید:۵۷۱
یک استاد دانشگاه گفت: یوم‌الله ۱۳ آبان امسال، یک مراسم چندمنظوره است که هم با اعلام تنفر از عملکرد گذشته و کنونی آمریکا، به‌خصوص فلسطین و غزه و هم زمینه‌ای برای فعال‌تر کردن کشورهای اسلامی و جهان غرب در متوقف کردن رژیم صهیونیستی و یاری رساندن به مردم غزه است.
کد خبر : ۵۱۰۲۴

صادقعلی رنجبر استاد دانشگاه مازندران در گفتگو با  فارس درباره یوم الله ۱۳ آبان، اظهار کرد: یوم الله ۱۳ آبان، ویترین مناسبت‌های انقلابی و تعیین‌کننده‌ای است که هر کدام به تنهایی منشاء خیزش‌های بزرگ اجتماعی هستند.

 

 


وی افزود: جمع‌بندی نهایی از مناسبت‌های این یوم الله بزرگ، نام‌گذاری روز ملی مبارزه با استکبار جهانی که مرکز ثقل همه فتنه‌های معاصر و امروز است.

رنجبر در پاسخ به این سؤال که فلسفه گرامیداشت این یوم الله چیست؟ گفت: قطعا ملت ما و مخصوصا نسل‌های نو به شدت نیازمند آگاهی از ابعاد آشکار و پنهان این مناسبت‌ها و نیز یادآوری مناسبتی تاریخی است که بر ملت ما گذشته و این سبب می‌شود که ملت ما هرگز از یک سوراخ دو بار گزیده نمی‌شود.

این استاد دانشگاه به سؤال مربوط به نقش آمریکا در حوادث ۱۳ آبان اینگونه پاسخ داد: آمریکا در خصوص ایران اسلامی از زمان استقرار محمدرضا شاه و به‌خصوص از ایام منجر به کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، دارای استراتژی روشنی که از ابتدا تا امروز بر آن اصرار داشته و پیگیر بوده است.

وی خاطرنشان کرد: استراتژی سلطه‌گری و استثمار، هیچوقت آمریکا را در حد یک کشور معمولی محدود نگه نمی‌داشت و رابطه سلطه‌گر و سلطه‌بر را بر یک رابطه احترام متقابل ترجیح می‌داد و همین تفکر علاوه بر کودتای ۲۸ مرداد، سلسله طرح‌ها و توطئه‌های ریز و درشت علیه ایران اسلامی را طراحی و اجرا می‌کرد.

 

 

 

رنجبر اضافه کرد: اما آنچه که با اشغال سفارت آمریکا در تهران اتفاق افتاد، کشف هویت جدیدی از سفارت بود که نام‌گذاری لانه جاسوسی یا جاسوس‌خانه کامل‌ترین عنوان برای عملکرد کثیف امریکایی‌ها بود و از این رو ما متوجه شدیم که آمریکا رهبری حلقه غربی‌ها در تهران در انجام جاسوسی و جمع‌آوری اطلاعات حساس و مهم و گستره‌ای بسیار فراتر از کودتای ۲۸ مرداد را به عهده داشت، که طی آن به طراحی و اجرای پی در پی سلسله کودتاها و درگیری‌ها و توطئه‌ها و نیز نفوذ دادن جاسوس‌ها و اجرای اهداف خود در سطوح مختلف می‌پرداخت.

این استاد دانشگاه در پاسخ سؤال اینکه آیا امریکا نسبت به گذشته تغییر کرده است؟ بیان کرد: بله قطعا تغییر کرده، اما نه در ماهیت فتنه افروزانه و توطئه انگیزش، بلکه با استفاده از تکنولوژی و ابزار و روش‌ها و ظواهر امور، اقدامات پیچیده‌تر را جایگزین روش‌های تقابلی گذشته کرده و علاوه بر تقابل‌های نظامی و امنیتی گذشته، شاهد جنگ‌های ترکیبی، جنگ اقتصادی، جنگ‌های شناختی، نبردهای رسانه‌ای و جنگ نرم و در کل مصادره فرهنگی و اجتماعی افکار عمومی نیز هستیم تا جایی که شلیک گلوله‌های کلامی به سیبل باورها، به مراتب تأثیرگذارتر از برخورد گلوله‌های سُربی به بدن‌ها بوده و گاهی با قربانیان بظاهر فکور و قلم‌پردازی مواجه هستیم که داوطلبانه جدول دشمن را حل کرده و سرباز بی‌مزد و مواجب دشمن شده و غافلانه دوست را دشمن و دشمن را دوست می‌پندارند.

وی درباره اهمیت راهپیمایی ۱۳ آبان امسال گفت: نقش آمریکا در پشتیبانی نظامی، سیاسی، مالی، حقوقی، رسانه‌ای و نیز روانی از رژیم اشغالگر قدس در نسل‌کشی و پاک‌سازی قومی غزه مشهود و غیرقابل انکار است و البته خود آمریکا نیز اصراری بر اختفای نقش خود ندارد، علاوه بر آن  به خط کردن کشورهای اروپایی برای حمایت از اسرائیل هم کار آمریکاست و مرموزانه‌تر اینکه مانع از فعال‌سازی توان بالقوه کشورهای اسلامی در حمایت میدانی از فلسطین مظلوم می‌شود، پس می توان گفت که ۱۳ آبان امسال، یک مراسم چندمنظوره است که طی آن هم اعلام تنفر عمومی ملت ایران از عملکرد گذشته و کنونی آمریکا نسبت به ایران و جهان اسلام به‌خصوص فلسطین و غزه قهرمان است و هم زمینه‌سازی برای فعال‌تر کردن کشورهای اسلامی و حتی جهان غرب در متوقف کردن رژیم صهیونیستی و یاری رساندن به مردم غزه است.

رنجبر در پایان تاکید کرد: کثرت حضور مردم در صحنه جوسازی‌های جهانی علیه ایران را نیز خنثی کرده و مقدمه تهاجم جدید علیه نقش‌آفرینی‌های جدید آمریکا و سران کشورهای غربی است.

 

 

 

 

21111a

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها