به گزارش صد آنلاین، سرهنگ مجتبی جمالی، از فرماندهان نیروی انتظامی استان مرکزی، اعلام کرد که به دنبال دریافت گزارشهای مردمی از فعالیتهای غیرقانونی، پلیس شهرستان ساوه بلافاصله وارد عمل شد و به محل حادثه اعزام گردید.
وی تصریح کرد که در جریان این عملیات، دو فرد که مشغول حفاری غیرمجاز بودند، توسط نیروهای انتظامی بازداشت شدند. مأموران با دقت توانستند این افراد را در حین انجام فعالیت خود متوقف کنند.
سرهنگ جمالی همچنین گفت که در این اقدام پلیسی، یک دستگاه فلزیاب حرفهای به همراه تجهیزات جانبی آن کشف شد. ارزش تقریبی این دستگاه و تجهیزات مرتبط با آن حدود ۵۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.
به گفته این مقام انتظامی، پروندهای برای حفاران غیرقانونی تشکیل و آنها جهت اقدامات بیشتر به دست مقامات قضایی سپرده شدند. او همچنین از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک، آن را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند. وی بر تعهد نیروی انتظامی در حفظ امنیت و آرامش جامعه تأکید کرد.
منبع: رکنا