آخرین اخبار
۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۰
سکته قلبی دور بزنید
بازدید:۳۷۴
صد آنلاین |  عوامل بسیاری در بروز سکته قلبی نقش دارند. استفاده از برخی عادت های سالم می تواند به شما در کاهش خطر ابتلا به بیماری کمک کند.
کد خبر : ۴۶۸۴۹

حمله قلبی - که به انفارکتوس میوکارد نیز گفته می شود - یک بیماری جدی است که با قطع جریان خون شروع و مانع از رسیدن اکسیژن کافی به بافت ها می شود. به همین دلیل، عضله قلب شروع به مردن می کند و آسیب‌های جدی به ان وارد می‌گردد.

 

 

برخی از افراد به این دلیل که سابقه خانوادگی بیماری قلبی داشته یا به سایر دلایل، بیش از سایرین در معرض این خطر هستند. با این وجود، اگر شما یک سبک زندگی سالم را پیش گیرید، می توانید از دچار شدن به آن جلوگیری نمایید .

در این مقاله ۵ عادت در زندگی روزمره برای پیشگیری از حمله قلبی برای شما عنوان می شود.

 

 

برای جلوگیری از حمله قلبی، ابتدا باید بدانید که علائم چیست. بهتر است همه افراد از علائمی مانند درد قفسه سینه ، تعریق بیش از حد بدون دلیل، حالت تهوع، خستگی یا مشکل تنفس آگاهی داشته باشند. در صورت مشاهده هر یک از علائمی که ذکر کردیم، دلیل کافی برای مراجعه به پزشک و در صورت تشخص بستری، وجود دارد.

 

 

به طور کلی، می توانید برخی از عادت‌های سالم را برای جلوگیری از بروز حمله قلبی مدنظر داشته باشید.

در خصوص پیشگیری از بروز حمله قلبی و سایر بیماری‌های قلبی-عروقی، رژیم غذایی نقش مهمی را ایفا می کند. در حالی که نیازهای غذایی شما بسته به سن، وزن و سلامت عمومی می تواند متفاوت باشد، موارد زیر عموما توصیه می شود:

مصرف میوه و سبزیجات خود را افزایش داده و غلات سبوس‌دار غنی از فیبر بخورید. همچنین پروتئین‌ها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید و غذاها و مکمل ها را با امگا ۳ میل نمایید.

 

 

 

١.مصرف غذاهایی با اسیدهای چرب امگا ۳

خوردن غذاهایی با اسیدهای چرب امگا ۳ در هفته برای جلوگیری از بیماری قلبی بسیار مفید است، زیرا باعث کاهش کلسترول و فشار خون بالا می شود. می توان این ماده مغذی را در غذاهای زیر پیدا کرد:

ماهی های چرب از جمله ماهی قزل آلا، سفره ماهی، ساردین و ...

میوه های تر مانند طالبی ،هندوانه، خیار و آجیل

روغن زیتون

 

 

٢ .از مصرف دخانیات خودداری کنید

افرادی که سیگار می کشند در مقایسه با افرادی که از دخانیات دوری می‌کنند ، بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی قرار دارند. همانطور که بسیاری از افراد می دانند، اجزای سمی سیگار بر ریه و قلب اثرات منفی می گذارد. به همین دلیل، در صورت مواجهه با خطر بیماری عروق کرونر یا قلبی عروقی، جلوگیری از مصرف سیگار مهم است.

 

 

٣. تاثیرات ورزش برای جلوگیری از حمله قلبی

ورزش کردن می تواند به شما در جلوگیری از حمله قلبی کمک کند و فواید بسیاری برای سلامتی قلب دارد. علاوه بر تقویت ماهیچه های قلبی، به کاهش فشار خون، کلسترول و سایر شرایطی که خطر حمله قلبی را افزایش می دهند، کمک می کند. ورزش همچنین باعث کاهش تنش بدنی شده و روحیه افراد را بهبود می بخشد.

جالب است بدانید که ورزش بهترین راه برای دستیابی به روشی آسان برای سلامتی است. برای بهره‌مندی از مزایای آن، لازم نیست روشی سخت و پرتحرک را انجام دهید . تحرکی ساده مثل پیاده روی به مدت ۳۰ دقیقه ، ۵ روز در هفته، مزایای فراوانی برای شما به همراه دارد .

البته می توانید فعالیت های دیگری مانند دویدن، شنا، دوچرخه سواری، بدن سازی و غیره را نیز انجام دهید.

 

 

٤. یوگا

با توجه به برخی تحقیقات، انجام روزانه یوگا می تواند برای جلوگیری از بیماری‌های عروق کرونر و حمله های قلبی تاثیرگذار باشد.

برخی از اشکال یوگا عبارتند از: هدایت شده، مانترا، تایچی، آروماتراپی

و چیگونگ.

 

 

 

٥. تأثیر وزن بر سلامت قلب

اگرچه بسیاری از افراد از این امر غافل هستند اما اضافه وزن و چاقی باعث می شود قلب بیشتر کار کند. هر دو عامل فشار خون بالا و دیابت در اثر چاقی شرایطی هستند که بر حملات قلبی تأثیر می گذارند. با توجه به موارد فوق، برای جلوگیری از حمله قلبی باید تمام تلاش ممکن را برای حفظ وزن سالم و پایدار انجام دهید.

می توانید این کار را از طریق عادات غذایی سالم، ورزش و به طور کلی شیوه زندگی خوب به دست آورید.

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها