🔹 صدآنلاین | سرویس سلامت : پژوهشگران «کینگز کالج لندن» اعلام کردند ترکیب طبیعی موجود در شکلات تلخ موسوم به «تئوبرومین» میتواند در کاهش روند پیری سلولی و حفظ سلامت بدن نقش مؤثری داشته باشد.
صد آنلاین |یک مطالعه جدید نشان داده است که یک رژیم غذایی گیاهی سرشار از غذاهای فرآوری شده، برخلاف رژیمهای غذایی گیاهی سالم مبتنی بر غذاهای کامل و تازه، خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش میدهد.
صد آنلاین | در حالی که موج تازهای از آنفلوانزا در کشور در حال گسترش است، مرور آموزههای حکیم ابوعلیسینا نشان میدهد که شیوههای طب ایرانی در قرنها پیش نیز بهخوبی راهکارهایی برای تقویت بدن در برابر ویروسهای مشابه ارائه داده بودند.
صد آنلاین | با وجود گرما و حس دلنشینی که نوشیدن یک فنجان شکلات داغ در فصل سرما به همراه دارد، متخصصان ارتوپد هشدار میدهند مصرف مداوم این نوشیدنیِ پُر شکر میتواند سلامت استخوانها را به خطر بیندازد؛ بهویژه زمانی که بهاشتباه به عنوان منبعی از کلسیم تلقی میشود.
صد آنلاین | پای سیب یکی از محبوبترین دسرهاست، اما به دلیل کربوهیدرات بالا میتواند قند خون را افزایش دهد. خبر خوب این است که با چند تغییر ساده در دستور پخت و اندازهٔ مصرف، میتوان اثر آن را به حداقل رساند.
صد آنلاین | پرتقال، این میوه خوشعطر و رنگارنگ زمستانی، نهتنها یکی از محبوبترین میوههای دنیا است، بلکه بهعنوان یکی از غنیترین منابع ویتامین C شناخته میشود.
صد آنلاین | بسیاری از افراد فکر میکنند که شکر قهوهای و نبات، به دلیل ظاهر طبیعیترشان و تبلیغات طب سنتی، گزینههای سالمتری نسبت به شکر و قند سفید هستند. اما آیا واقعاً اینطور است؟ متخصصان دیابت و تغذیه میگویند که هیچیک از این موارد برای دیابتیها مناسب نبوده و تفاوتهای آنها از نظر تاثیر روی قند خون قابل توجه نیست.