۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۵:۴۵

سلامت کبد با میوه لاکچری این روزهای بازار

سلامت کبد با میوه لاکچری این روزهای بازار
بازدید:۲۶۴
صد آنلاین | گیلاس به دلیل ترکیبات مفید و خاصیت آنتی‌اکسیدانی بالا، تأثیرات مثبتی بر سلامت کبد دارد.
کد خبر : ۱۶۷۹۴۴
 

به گزارش صد آنلاین،در زیر مهمترین فواید آن برای کبد توضیح داده شده است:

۱. مبارزه با استرس اکسیداتیو و التهاب

گیلاس حاوی آنتی‌اکسیدان‌های قوی مانند آنتوسیانین‌ها، ویتامین C و پلی‌فنول‌ها است. این ترکیبات با کاهش رادیکال‌های آزاد و التهاب در بدن، از آسیب به سلول‌های کبدی جلوگیری کرده و به بازسازی آنها کمک می‌کنند.

۲. پیشگیری و بهبود کبد چرب غیرالکلی (NAFLD)

مطالعات نشان می‌دهند که مصرف میوه‌های سرشار از آنتی‌اکسیدان مانند گیلاس، با کاهش تجمع چربی در کبد، خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی را کاهش می‌دهد. این اثر به دلیل بهبود متابولیسم چربی‌ها و کاهش مقاومت به انسولین است.

۳. سم‌زدایی و پاکسازی کبد

گیلاس با بهبود عملکرد آنزیم‌های کبدی، به دفع سموم (مانند آمونیاک و مواد زائد) از بدن کمک می‌کند. همچنین فیبر موجود در گیلاس با بهبود هضم و جذب مواد مغذی، بار سموم روی کبد را کاهش می‌دهد.

۴. تنظیم قند خون و کلسترول

قند طبیعی و فیبر گیلاس به کنترل سطح قند خون و کلسترول کمک می‌کند که دو عامل مهم در پیشگیری از آسیب کبدی و تشدید کبد چرب هستند.

۵. تقویت جریان خون و اکسیژن‌رسانی

آنتوسیانین‌های موجود در گیلاس با بهبود گردش خون و کاهش التهاب عروقی، اکسیژن و مواد مغذی را به بافت کبد می‌رسانند و به ترمیم آن کمک می‌کنند

نکات مهم برای مصرف:

  • متعادل مصرف کنید: زیاده‌روی در مصرف گیلاس (به‌ویژه انواع شیرین) ممکن است به دلیل قند طبیعی، برای افراد مبتلا به دیابت یا اضافه وزن مناسب نباشد.

  • ترجیحاً تازه یا یخزده: از مصرف گیلاس‌های کنسروی با شربت قند بالا خودداری کنید.

  • ترکیب با رژیم سالم: تأثیر گیلاس در کنار یک رژیم کمچرب، ورزش منظم و پرهیز از الکل و دخانیات بیشتر خواهد بود./ اختصاصی صد آنلاین 

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر