به نقل از مجله دلتا: خواص سدر برای پوست و مو را هرگز دست کم نگیرید. امروزه افراد با مشکلات پوست و مو بسیار درگیر هستند و برای از بین بردن این مشکلات وقت و هزینه زیادی را صرف میکنند. همراه ما باشید تا با سدر این مشکلات را حل کنیم.
این گیاه بینظیر تقریبا به عنوان یک گیاه همه کاره میتواند مورد استفاده قرار بگیرد. شما میتوانید برای همه قسمتهای بدن این گیاه را بکار ببرید، سدر خاصیت خنککنندگی فوقالعادهای دارد و استفاده آن در مورد مو، سبب حالتدهی و خوش فرم شدن آن میشود.
سدر خواص بینظیری برای پوست و موی شما دارد.
از گیاه سدر در شامپو و ترکیبات آرایشی استفاده میشود. اگر بدن با ضمادی که از سدر درستشده شستوشو دادهشود، به لایهبرداری پوست کمک میکند. برای افرادی که دارای پوست چرب هستند استفاده از سدر راحتتر و مناسبتر است.
یکی از خواص سدر برای پوست و مو رفع لکهای پوستی است. برای از بین بردن جوش، شفافشدن پوست و رفع لک و تیرگی پوستتان، مقداری حنای بیرنگ و پودر سدر را به یک اندازه مخلوط کرده به پوست خود بمالید تا با گذشت زمان تیرگیهای پوست کم رنگ شود.
۵۰ گرم حنای بیرنگ را با ۱۵۰ گرم سدر و ۱۵۰ گرم مورد ترکیب کنید و روی موها بگذارید، بعد از گذشت مدت زمان نیم ساعته موهای خود را بشویید، این ماسک برای جلوگیری از ریزش مو عالی است و ریشه مو را محکم میکند.
برای سفید شدن دست و بدنتان سدر و آبلیمو رو با هم ترکیب کنید تا به شکل خمیری نه سفت و نه بسیار شل در آید سپس آن را به تمام قسمتهای بدنتان بمالید و ۱۵ دقیقه بعد بشویید.
از خواص زیبایی سدر، نیکویی رنگ رخسار است. در صورتی که پوست شما کدر است و میخواهید پوستی شفاف و روشن داشته باشید، سدر را با روغن بادام تلخ مخلوط کرده و استفاده کنید، از آنجا که روغن بادام تلخ چرب است مشکلی برای پوست ایجاد نمیکند و میتواند یک الی ۲ ساعت روی پوست بماند.
یکی از ماسکهای طبیعی دیگر با سدر که به عنوان لایهبردار استفاده میشود، ماسک سدر و ماست است، البته از دیگر کاربردهای این ماسک، از بین بردن جوشها، جایجوش، به خصوص جوشهای دوران نوجوانی و جوانی است، میتوانید از این ماسک زمانی که پوست بدن، صورت یا حتی پوست سرتان دچار خارش شده، برای رفع خارش و التیام التهابات پوستی استفاده کنید.