آخرین اخبار
۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۴

ماکسیمای متخلف با سرعت بالا توقیف شد

ماکسیمای متخلف با سرعت بالا توقیف شد
بازدید:۲۲۹
صد آنلاین | رئیس پلیس راه بافت کرمان اعلام کرد: یک دستگاه سواری ماکسیما که با سرعت 206 کیلومتر در محور بافت – سیرجان در حال حرکت بود، توسط دوربین‌های سیار پلیس راه ثبت و کمتر از 24 ساعت توقیف شد.
کد خبر : ۱۸۰۱۷۳

  به گزارش صد آنلاین ،خودروی ماکسیما با سرعت ۲۰۶ کیلومتر در محور بافت – سیرجان توقیف شد.

 

 

 

سرگرد اسماعیل سلطانی، رئیس پلیس راه بافت کرمان اعلام کرد: یک دستگاه سواری ماکسیما که با سرعت ۲۰۶ کیلومتر در محور بافت – سیرجان در حال حرکت بود، توسط دوربین‌های سیار پلیس راه ثبت و کمتر از ۲۴ ساعت توقیف شد.

رئیس پلیس راه بافت گفت: مأموران پلیس راه بافت در محور بافت – سیرجان با بهره‌گیری از دوربین‌های سیار کنترل سرعت، یک دستگاه خودروی ماکسیما را که با سرعت ۲۰۶ کیلومتر بر ساعت در حال حرکت بود، شناسایی کردند. این خودرو بلافاصله تحت تعقیب قرار گرفت و کمتر از ۲۴ ساعت توقیف و به پارکینگ منتقل شد.

سرگرد سلطانی با بیان اینکه متأسفانه بیش از ۵۰ درصد تصادفات فوتی شهرستان بافت ناشی از سرعت‌های بحرانی است، افزود: راننده این خودرو در اظهارات خود مدعی شد به دلیل «تست فنی خودرو» و مشکل موتور، با سرعت غیرمجاز در محور تردد کرده است، اما این موضوع نمی‌تواند توجیهی برای رفتار پرخطر و تهدید جان خود و دیگران باشد.

وی اضافه کرد: همین راننده اذعان داشت که تنها ۲ روز پیش، ۳ نفر از دوستانش در یکی از محور‌های شهرستان بر اثر سانحه رانندگی جان باخته‌اند، اما باز هم مرتکب این تخلف حادثه‌خیز شده است.

رئیس پلیس راه بافت با اشاره به این که سوانح رانندگی یکی از مهم‌ترین علل فوتی‌ها در شهرستان است، خاطرنشان کرد: از جوانان انتظار داریم با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، آهسته برانند و برای حفظ جان خود و دیگران ارزش قائل شوند. /رکنا

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها