آخرین اخبار
۲۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۷

سفر رئیس موساد به همسایه ایران

سفر رئیس موساد به همسایه ایران
بازدید:۴۹۹
صد آنلاین | شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد که داوید بارنیا، رئیس موساد در دیدار با محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر درباره راه‌های پیشبرد مذاکرات برای یک توافق تبادل اسرا گفت‌وگو کرد، توافقی که ممکن است شامل آزادی تمامی اسرای فلسطینی در مقابل توقف عملیات نظامی و پایان جنگ باشد.
کد خبر : ۱۷۹۷۶۲
 به گزارش صد آنلاین ،شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز به نقل از یک منبع سیاسی اعلام کرد که رئیس موساد در دیدار با میانجی قطری پرونده زندانیان صهیونیست را مطرح نکرده و تنها بر کنار گذاشتن طرح «توافق جزئی» تأکید کرده است.

 

 

 

یک منبع مطلع در این باره اعلام کرد: رئیس موساد به طرف‌های میانجی تأکید کرده است که تصمیم کابینه اسرائیل برای اشغال غزه صرفاً یک مانور روانی نیست، بلکه اقدامی جدی و برنامه‌ریزی‌شده در چارچوب طرح‌های نظامی اسرائیل است.

این سفر در حالی انجام شد که هشدارهای بین‌المللی درباره تشدید خشونت‌ها در غزه افزایش یافته و تلاش‌های دیپلماتیک برای کاهش تلفات انسانی و دستیابی به آتش‌بس طولانی‌مدت ادامه دارد.

مذاکرات دستیابی به آتش‌بس در نوار غزه همچنان با میانجی‌گری مصر و قطر ادامه دارد و در حال حاضر هیئتی از رهبری حماس در قاهره به سر می‌برد./ایسنا

 

 
اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر