آخرین اخبار
۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۲
ترکیب گوجه و این ادویه 100 برابر همه داروها قند خون را از پانصد به صد می رساند
بازدید:۶۲۳۲
صد آنلاین | تراشیدن داخل گوجه و ریختن سماق در آن می تواند پس از ماندگاری 5 ساعته قند خون 600 را به 100 برساند .
کد خبر : ۱۱۱۶۹۰

به گزارش صد آنلاین ،  تراشیدن داخل گوجه و ریختن سماق در آن می تواند پس از ماندگاری 5 ساعته قند خون 600 را به 100 برساند .

 

سماق، گردو، گیلاس و گوجه فرنگی دشمنان دیابت


گروهی ازدانشمندان درمطالعه ای گروهی دریافته اندکه سماق، گردو، گیلاس و گوجه فرنگی دشمنان دیابت هستند.


دیابتی‌ها به طور مرتب سماق بخورند لادن گیاهی کارشناس تغذیه درباره خواص ویژه سماق گفت: یکی از عواملی که باعث به‌وجود آمدن عوارض و بیماری‌های مختلف در افراد دیابتی می‌شود، ترکیب شدن گلوکز با مولکول‌های پروتئن‌های حیاتی بدن است که به تغییر ساختار شیمیایی و عملکرد این پروتئین‌ها منجر می‌شود. مطالعات انجام شده روی این گیاه نشان داده است که سماق به مقدار قابل توجهی مانع از این فرآیند می‌شود. به این دلیل مصرف منظم سماق برای مبتلایان به دیابت سودمند است. وی درباره سایر خواص سماق نیز بیان کرد: در برخی از کشورها از سماق نوشیدنی تهیه می‌شود که برای تسکین درد معده به کار می‌رود. همچنین پودر سماق در درمان اختلالات هضمی و مشکلات روده بزرگ، برطرف کردن حالت تهوع و بی‌اشتهایی نیز موثر است. سماق خاصیت ادرارزایی دارد و ضد تب نیز هست. درمان رماتیسم، نقرس و خاصیت ضدمیکروبی این گیاه نیز به اثبات رسیده است.

 

گفتنی است سماق باید دور از نور خورشید و هوا قرار بگیرد و مصرف بیش از اندازه آن نیز گاهی مسمومیت‌زا است.فواید گردو برای بیماران دیابتی نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد گردو سطح کلسترول خوب خون (HDL) در بیماران دیابتی تیپ دو را که در معرض ابتلا به آرترواسکلروز عروق قلب هستند، افزایش می دهد. طبق گزارش ارائه شده در سایت هلث اند ایج یک رژیم غذایی روزانه نسبتا کم چرب (یا کمتر از 30 درصد کالری به صورت چربی) که شامل 30 گرم گردو باشد ، منحنی لیپیدی بیماران دیابت تیپ دو را بهبود می بخشد. گردو حاوی مقادیر قابل ملاحظه ای اسیدهای چرب اشباع نشده (اسیدهای چرب امگا – سه) است که مسوول این تاثیرات سودمندند. اسیدهای چرب امگا – سه مقاومت به انسولین را که یکی از علایم اولیه دیابت تیپ دو است ، بهبود می بخشد. در این مورد که گردو از هر نوع آجیل دیگر میزان امگا – سه بیشتری دارد ، تردیدی وجود ندارد. میزان امگا – سه در انواع آجیل شامل بادام ، پسته ، بادام زمینی ، فندق 0.4 انس در هر گرم و در گردو 2.5 گرم در هر انس می باشد.

 

اما لازم به ذکر است که برخی انواع دیگر آجیل نقاط قوت خود را دارند. برای مثال بادام بیشترین میزان ویتامین E بادام زمینی بیشترین میزان نیاسین ، فندق از بالاترین مقدار منگنز و پسته از حداکثر میزان فتیواسترول ها برخوردار است. بنابراین اگر آجیل دوست دارید ، محدوده انتخاب شما برحسب کمبودی که احساس می کنید ، وسیع است. اما شاید بهترین انتخاب ، افزایش مصرف امگا – سه با خوردن 10 گردو در روز باشد. ترکیبات‎‎ موجود در گیلاس‎ برای ‎درمان‎ دیابت شیمیدانان در گیلاس‎ ترکیبی‎‎ شیمیایی کشف‎ کرده‎‎‎اند که برای‎‎ مقابلـه بـابـیمـاری دیابت‎‎ سودمند است. به‎‎ گزارش‎ پایگاه اینترنتی‎‎ سـاینـس‎ دیلـی, مطالعات‎‎ نشان‎ می‎ دهد در گیلاس‎ تـرکـیبـات شیمیایی‎ موسوم‎ به‎ آنتوسیانیـن‎ وجـود دارد که‎ انسولین‎‎ خون را تـا 50 درصـد افـزایـش‎ می‎‎دهد و باعث کاهش‎ قند خون‎ می شود. پژوهشگران‎‎ می‎گویند, آنتوسیانین ها دسته‎ای‎ از رنگدانه‎‎‎ های‎‎ گیاهی‎هستند که در میوه های رنگی‎‎ ازجمله‎ گیلاس‎ یافت‎ می شوند, این‎ مواد همچنین‎ آنتی‎‎اکسیدانهای‎ بسیار فعالی هستند که‎‎ بسیاری‎‎ از خواص‎ مفید میوه ها برای حفظ سلامت‎‎ نظیر محافظت در برابر بـیمـاری‎‎ هـای قلبی‎ و سرطان‎ به‎ آنها مربوط است‎.آب گوجه فرنگی از لخته شدن خون در بیماران دیابتی جلوگیری می‌کندپژوهشگران دریافتند مصرف آب گوجه فرنگی برای سه هفته متوالی موجب رقت خون می‌شود.

 

آب گوجه فرنگی خاصیت تجمع پلاکت‌ها را کاهش می‌دهد و به این ترتیب مانع انعقاد خون می‌شود. در بیماران مبتلا به دیابت پلاکت‌ها بسیار چسبنده هستند.خطر ابتلا به تصلب شرایین و بیماری‌های قلبی عروقی مانند حملات قلبی و سکته مغزی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ? ??بالاست، بنابر این در این بیماران درمان‌های ضد انعقاد تجویز می‌شود. 

مهدی حسینی مغویان
نویسنده:
مهدی حسینی مغویان
اشتراک گذاری:
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها