قلم گاو و آب قلم از فواید و خواص بینظیری برخوردار هستند.
پروتئین اصلی در عصاره قلم، ژلاتین است که مکمل های ژلاتین سبب بهبود درد و سفتی مفاصل در افراد مبتلا به آرتروز میشود.
متخصصان تغذیه انگلیس بر این باورند که عصاره قلم گاو، گوسفند و مرغ مملو از آمینواسید، کلسیم و کلاژن است که برای سلامتی بدن، کاهش درد مفاصل، جوانسازی پوست، ناخن و مو بسیار موثر است.
عصاره قلم سرشار از اسیدهای آمینه به نام پرولین و گلیسین است که برای بافت های بدن لازم است.
پرولین سلولیت را کاهش و پوست را نرم می کند. بنابراین آب قلم از پیری پوست جلوگیری می کند. درد مفاصل را تسکین میدهد و عملکرد مغز و دستگاه گوارش را بهبود میبخشد.