۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۰
هشدار ! بروز این نشانه‌ها یعنی بیماری قلبی دارید
بازدید:۵۷۳
صد آنلاین | حملات قلبی همیشه دارای علائمی هستند با شناخت این علائم از آسیب‌های جدی پیشگیری کنید.
کد خبر : ۳۲۱۸۹

به گزارش صد آنلاین با شناخت درد هر ناحیه از بدن بهتر می‌توان از بروز اتفاقات جبران ناپذیر جلوگیری کرد. همیشه علت دقیق هر درد مشخص نیست، اما با آگاهی از بی راهه رفتن جلوگیری کرد. امروزه بیشترین آسیب‌ها از بیماری‌های قلبی است پس با شناخت درد‌های این بیماری سریعتر نسبت به درمان آن اقدام کنید.

 

 

درد قفسه سینه

ترکیبی از درد یا سنگینی در قفسه سینه و درد دست چپ مخصوصا در قسمت بازو، نیاز به درمان و پیگیری سریع دارد. در این شرایط حتما به پزشک مراجعه کنید تا جدی بودن علت را بررسی نمایید. در برخی از موارد مانند وقتی که یک جوان ۲۰ ساله در بازی فوتبال با قفسه سینه به زمین برخورد کند، بسیار بعید است که درد دست چپ و درد قفسه سینه جدی باشد. زیرا در این شرایط یک علت زمینه وجود داشته و فرد بیمار تنها ۲۰ سال دارد. سن کم در صورتی که سابقه خانوادگی وجود نداشته باشد معمولا باعث ایجاد سکته قلبی نخواهد شد.

علائم مربوط به بیماری‌ها و حملات قلبی، گاهی اوقات واضح نیستند. به این ترتیب برخی از افرادی که بیماری قلبی شدید دارند، هرگز ناراحتی قفسه سینه را تجربه نکرده اند. حتی ممکن است این افراد بار‌ها سکته قلبی کرده باشند. درد قفسه سینه و درد دست چپ که مربوط به حمله قلبی است، در صورت وجود به قدری شدید است که شما احساس می‌کنید یک فیل بر روی قفسه سینه یا قسمت چپ نیم تنه بالایی بدنتان، نشسته است. گاهی اوقات علائم مبهم بیشتری نیز مانند تنگی نفس، تهوع، سوء هاضمه، سرگیجه، تعریق غیر معمول و یا تپش قلب رخ می‌دهد. اگر درد دست چپ همراه هر یک از این علائم بود، احتمالا نشان از یک مشکل قلبی است.

 

 

درد بازوی چپ

درد در بازوی چپ که با فشار یا حرکت دست بدتر می‌شود، به طور معمول کمتر احتمال دارد بهقلب مربوط باشد. فعالیت‌های ساده، مانند بلند کردن وزنه و یا حرکت دادن مبلمان سنگین، می‌توانید فشار یا التهاب در عضلات بازو یا مفاصل ایجاد کند. درد دست چپ همراه با این نوع از صدمات، اغلب می‌تواند با حرکت‌های ساده بدتر شوند. مثلا اگر فشار کوچکی به بازو وارد کنید درد شدیدتر می‌شود. درد بازو چپ همچنین می‌تواند توسط تحت فشار قرار گرفتن عصب در گردن ایجاد شود. این درد معمولا با تکان دادن گردن به اطراف بدتر می‌شود. دردی مربوط به قلب است که به وسیله حرکت بازوی‌ها ایجاد نمی‌شود و دائما احساس می‌شود.

 

 

درد مداوم بازوی چپ

اگر درد بازوی چپ برای یک مدت طولانی ادامه داشت، به احتمال کم به یک مشکل قلبی ارتباط دارد. شرایطی مانند التهاب تاندون روتاتور کاف و آرتریت ممکن است برای ماه‌ها یا حتی سال باقی بماند، و احتمال ارتباط با بیماری‌های قلبی بسیار بعید است. در انتهای دیگر این طیف، تیر کشیدن و درد تیز و شدید در بازوی هم کمتر احتمال دارد به بیماری‌های قلبی مربوط باشد، به خصوص اگر به وسیله حرکت بازو یا گردن ایجاد می‌شود.

 

 

خستگی غیرعادی و شدید

یکی از علایم حمله قلبی در خانم ها، خستگی ناگهانی و شدید و یا احساس کمبود انرژی در فرد می‌باشد که افراد به راحتی از آن چشم پوشی می‌کنند. این علامت می‌تواند به طور ناگهانی و یا به مدت چند روز وجود داشته باشد. بسیاری از خانم‌ها در اثر سابقه حمله قلبی، تجربه خستگی و ضعف عضلانی را دارند که مربوط به فعالیت و ورزش کردن نمی‌باشد.

 

عرق سرد

عرق بیش از حد که به عرق سرد مشهور است، از علایم حمله قلبی می‌باشد. البته در خانم‌های یائسه باید این علامت را بیشتر بررسی کرد، زیرا آن‌ها در یائسگی دچار گرگرفتگی می‌شوند.

یکی از علایم حمله قلبی در خانم‌ها، خستگی ناگهانی و شدید و یا احساس کمبود انرژی در فرد می‌باشد که افراد به راحتی از آن چشم پوشی می‌کنند.

سرگیجه

سرگیجه یکی از علائم شایع در افراد جامعه است که می‌تواند ناشی از علل قلبی، عصبی، متابولیک و یا مسائل روانی باشد. احساس سبکی سر، تاری دید و عدم تعادل مخصوصا اگر همراه با تعریق سرد باشد می‌تواند ناشی از آریتمی قلبی، ضربان پایین قلب و یا افت فشار خون باشد.

در صورتی که فرد هنگام تغییر وضعیت از حالت نشسته به ایستاده دچار سرگیجه شود افت فشارخون اتواستاتیک ناشی از دارو‌های فشارخون، کم آبی و یا اختلال اتونوم در سالمندان مطرح بوده و با اندازه گیری فشارخون در حالت خوابیده و ایستاده بررسی می‌شود.

حملات سرگیجه به صورت کوتاه مدت مخصوصا در صورت همراهی با تعریق و یا طپش قلب مطرح کننده آریتمی‌های قلبی می‌باشد. در صورتی که سرگیجه بصورت احساس چرخش در محیط و یا حرکت اطراف می‌باشد مخصوصا در صورت همراهی با علائمی نظیر تهوع و استفراغ و وزوز گوش مطرح کننده علل عصبی بوده و مراجعه به متخصص اعصاب توصیه می‌شود.

در صورتی که بیمار مبتلا به دیابت که تحت درمان با انسولین و یا قرص‌های پایین آورنده قندخون می‌باشد، دچار سرگیجه، کاهش سطح هوشیاری و یا تعریق شود احتمال کاهش قندخون مطرح بوده و مراجعه به اورژانس توصیه می‌شود. در این موارد توصیه می‌شود تا قبل از رسیدن به اورژانس موادقندی از قبیل عسل و یا قند مصرف شود.

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها