محمد مهدی ناصحی با تأکید بر حمایتهای سازمان بیمه سلامت از بیماران خاص و صعب العلاج، تصریح کرد: بیماران خاص در پرداخت هزینههای درمانی خود با مشکلات فراوانی روبه رو هستند، متأسفانه هزینههای درمانی بیماران صعب العلاج گاهی بیماران را در ادامه مسیر درمان متوقف میکند؛ لذا دولت برآن شد تا با ایجاد صندوقی از این بیماران حمایت کند.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران، با اشاره به اینکه با همت مجلس شورای اسلامی ۵ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اختصاص به صندوق بیماران خاص و صعب العلاج مصوب شد، افزود: در حال حاضر ۱۰۷ بیماری خاص و صعب العلاج که بسیار پرهزینه هستند، در صندوق بیماری خاص و صعب العلاج تحت پوشش بیمه بوده و هزینههای آنها کاهش پیدا میکند.
ناصحی تصریح کرد: در حال حاضر ۳۱ بیماری در سامانههای بیمه سلامت بارگذاری شده و به زودی ۱۹ بیماری متابولیک نیز به لیست حمایتهای بیمهای اضافه میشود، بنابراین پرداختیهای این گروه از بیماران به شدت کاهش پیدا میکند.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران، در پاسخ به سوالی مبنی بر حمایتهای سازمان متبوع خود از بیماران دیابتی و مبتلا به پرفشاری خون در صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج اظهار داشت: این گروه از بیماران طیف گستردهای در جامعه دارند، لذا سازمان بیمه سلامت تصمیم گرفت از این بیماران نیز حمایت کند؛ در حال حاضر بیش از ۳۰ قلم داروی مربوط به دیابت، فشار خون و برخی بیماریهای متابولیک نیز تحت پوشش بیمه هستند.
ناصحی اظهار داشت: منابع این صندوق فقط برای بیمه شدگان بیمه سلامت نیست و بیماران خاص و صعب العلاج تحت پوشش دیگر بیمهها از جمله تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح نیز میتوانند از مزایای آن استفاده کنند.