آخرین اخبار
۲۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۰
اگر ریزش مو دارید بخوانید
بازدید:۳۹۱
صد آنلاین |ریزش مو به معنی کم شدن و ازبین‌رفتن موی بدن است و علاوه بر سر در هر قسمتی از بدن نیز ممکن است دیده‌شود.
کد خبر : ۲۴۵۹۲

به گزارش صد آنلاین ، به صورت کلی ریزش مو در مردان شایع تر است. طاسی به دنبال ریزش شدید موی سر ایجاد می‌شود. ریزش ارثی که غالبا با افزایش سن ایجاد می‌شود، شایع‌ترین علت طاسی است. طاسی معمولا به تدریج ایجاد می‌شود. ممکن است ریزش مو شدید باشد و تمام سر را درگیر کند یا تکه‌ای بوده و تنها در قسمتی از سر دیده‌شود. کاهش رشد مو می‌تواند موقتی یا به صورت دائم باشد

 

علت ریزش مو

به طور طبیعی هر فرد در حدود ۱۰۰ تار مو در روز از دست می‌دهد. با این وجود این میزان موجب کاهش قابل‌توجه موی سر نشده، زیرا با رشد موهای جدید جایگزین می‌شود. کچلی زمانی اتفاق می‌افتد که سرعت ریختن مو بیشتر از سرعت رویش مجدد مو باشد و یا فولیکول‌های مو ازبین‌رفته و بافت اسکار جایگزین آن شود.

 

ریزش مو می‌تواند به سبب هر کدام از دلایل زیر ایجاد شود:

 

 سابقه خانوادگی: شایع ترین علت ریختن موی سر در آقایان و خانم‌ها است که با افزایش سن دیده‌می‌شود.

تغییرات هورمونی و بیماری‌ها: تغییرات هورمون‌های بدن در بارداری، زایمان و یائسگی می‌تواند از علل ریزش مو باشد. همچنین برخی بیماری‌ها مانند مشکلات تیروئیدی، کم خونی، لوپوس، عفونت‌های قارچی و … نیز می‌تواند موجب ریزش مو شود.

 تریکوتیلومانیا: یک بیماری روانی است که فرد مدام موهای خود را می‌کند و موجب ریزش موهایش می شود.

مصرف داروها و مکمل‌ها: داروهایی که برای درمان سرطان، بیماری‌های قلبی، روماتیسم مفصلی و فشار خون بالا مورداستفاده قرار می‌گیرند، ممکن است موجب ریزش شوند.

آسیب مستقیم به موها: مدل‌دادن و فرم‌دادن به مو در مدت‌های طولانی می‌تواند موجب کاهش رشد مو شود. برای مثال کشش زیاد مو، بافت‌های محکم مو، استفاده از فرکننده‌ها، لخت‌کردن مو، مواد شیمیایی، گرمای زیاد و … همگی موجب ریزشمی‌شوند. درمان مو با روغن‌های گرم به صورت دائم نیز می‌تواند موجب التهاب فولیکول‌های مو شود.

اشعه‌درمانی در سر

 شیمی‌درمانی

موقعیت‌های پراسترس: معمولا ریزش ناگهانی در موقعیت‌های پر استرس موقتی است.

افزایش سن

کاهش وزن شدید

بیماری‌های خاص مثل دیابت، اختلالات تیروئید و لوپوس

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها