آخرین اخبار
۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۹
امیر حاتمی مطرح کرد؛

اهتمام شهید آل هاشم برای تحقق تدابیر فرمانده معظم کل قوا در ارتش

بازدید:۲۲۷
مشاور فرمانده معظم کل قوا در امور ارتش گفت: شهید آیت‌الله آل هاشم در سبک مدیریتی خود توجه و عنایت ویژه‌ای به تحقق تدابیر و اوامر فرماندهی معظم کل قوا در مجموعه ارتش داشتند و آن را در قدرتمند ساختن ارتش تعیین‌کننده می‌دانستند.
کد خبر : ۱۶۶۹۳۲

 امیر سرتیپ «امیر حاتمی» مشاور فرمانده معظم کل قوا در امور ارتش با نثار سلام و درود به ارواح طیبه شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، شهدای امنیت و به‌خصوص شهدای خدمت، به ویژه شهید آیت الله آل هاشم امام جمعه تبریز و نماینده فقید ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و رئیس فقید سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران در تبیین شخصیت این شهید والامقام اظهار داشت: حقیقتاً برای مسئولین نیرو‌های مسلح و ارتش خیلی سخت است که در غیاب شهید آل هاشم، مطلبی را در شأن و جایگاه این روحانی مجاهد و وارسته بیان کنند و واقعاً به دلیل ارادتی که به این شهید والامقام داشتم، بعد از شهادت‌شان، بار‌ها و مکرر دلتنگ این شخصیت عزیز و انقلابی شده‌ام.

 

 

امیر حاتمی: شهید آل هاشم عنایت ویژه‌ای به تدابیر فرماندهی معظم کل قوا در ارتش داشت

 

 

امیر سرتیپ حاتمی ادامه داد: توفیق آشنایی من با این شهید به اوایل دهه ۷۰ و در منطقه و خطه‌ی دلاور خیز آذربایجان و قبل از آمدن لشکر ۲۱ حمزه به آذربایجان برمی‌گردد و بعد‌ها استمرار دوستی‌مان در تهران و در مسئولیت‌های مختلف ادامه یافت.

مشاور فرمانده معظم کل قوا در امور ارتش در خصوص ویژگی‌های شخصیتی شهید آل هاشم گفت: شاید ویژگی برجسته ایشان که برای دوستان، همکاران و عموم علاقه‌مندان ایشان قابل توجه و اعتنا بود، ویژگی مردم‌داری، مردم‌یاری و مردم دوستی ایشان بود.

وی در بیان خاطراتی از شهید آل هاشم به یکی از سجایای اخلاقی ایشان اشاره و بیان کرد: از باب فرمایش حضرت امیر (ع) درباره خصائص پیامبر عظیم الشان اسلام (ص) که می‌فرمودند، پیامبر (ص)، «طبیب دوار بطبه» بودند، تا آنجا که شاهد بودیم، تعامل و ارتباط با آحاد کارکنان ارتش برای ایشان یک امر اجتناب‌ناپذیر بود تا آنجا که مقید بود چنانچه امر مبارکی نظیر ازدواج یا صاحب فرزند شدن و یا بیماری یا درگذشت بستگان و والدین برای یکی از کارکنان اتفاق می‌افتاد، ایشان به‌عنوان یک مقام مسئول، از باب رعایت اخلاق، مراتب خرسندی یا تاسف و همدردی خود را بصورت حضوری و تلفنی به آن همکار اعلام نماید و این خصیصه را به عنوان یک رفتار حسنه در خود نهادینه کرده بود.

امیر سرتیپ حاتمی افزود: از آنجایی که شهید آیت الله آل هاشم در مسئولیت‌های مختلف عقیدتی سیاسی ارتش در نیروی زمینی، دریایی، سازمان عقیدتی سیاسی و منطقه آذربایجان شرقی خدمت کرده بودند، این تنوع و گردش مشاغل موجب شده بود تا به یک شناخت جامعی نسبت به مجموعه ارتش و فرماندهان دست یابند و از این منظر به خوبی به مجموعه مسائل و مباحث ارتش آشنا بود و سعی وافر داشت تا در جهت کمک و مساعدت مشفقانه در ارتش در کنار فرماندهی مثمرثمر واقع شود.

وی در تبیین سبک مدیریت شهید آیت الله آل هاشم تصریح کرد: ایشان در سبک مدیریتی خود توجه و عنایت ویژه‌ای به تحقق تدابیر و اوامر فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای عزیز (مد ظله العالی) در مجموعه ارتش داشت و پیگیری اوامر ایشان را برای خود واجب تلقی کرده و با تمام ظرفیت و توان خود با بسیج همه امکانات و ظرفیت‌ها در جهت پیاده سازی آن گام برمی داشت.

مشاور فرمانده معظم کل قوا در امور ارتش افزود: بی تردید نقش شهید آیت الله آل هاشم در کنار فرماندهان مومن و ولایتمدار ارتش در جهت اجرای فرامین فرماندهی معظم کل قوا برای مکتبی و انقلابی‌تر شدن ارتش یک نقش ویژه و منحصر‌به‌فرد بود و امروز به وضوح می‌توان نتایج تلاش‌های معنوی و انقلابی ایشان و سایر روحانیون و کارکنان عقیدتی سیاسی را بوضوح دید.

وی افزود: ویژگی دیگر شهید آیت الله آل هاشم یک ارتباط گسترده، برادرانه و مشفقانه با همه آحاد ارتش از ارتباط با یک سرباز و سرکشی به مجموعه‌های سربازان وظیفه در بخش‌های مختلف ارتش از نقطه صفر مرزی تا ستاد ارتش و مطلع شدن از وضعیت خدمتی آنها تا برقراری ارتباط مداوم و مستمر و دیدار و گفت‌و‌گو با عالی‌ترین مقامات و فرماندهان ارتش بود.

امیر حاتمی با تحلیل روند تکامل ارتش از بدو پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و دوران سرنوشت ساز دفاع مقدس تاکنون، خاطرنشان کرد: ارتشی که در کلام حکیمانه فرماندهی معظم کل قوا امام خامنه‌ای عزیز (مدظله العالی) به ارتش «حزب الله» و «کلمه طیبه» مفتخر شده، بی‌شک مرهون تلاش‌های مجاهدانه، کم‌نظیر و تعیین‌کننده فرماندهان جان برکف و روحانیون برجسته‌ای همچون شهید آل هاشم (ره) بوده است.

وی با بیان اینکه مأموریت خطیر ارتش جمهوری اسلامی ایران، حفظ استقلال، تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی ایران است، یادآور شد: ارتش متعهد است در کنار انجام این ماموریت قانونی خود، منافع، عزت و امنیت ملی کشور را با اجرای صحیح و درست ماموریت ذاتی‌اش، فراهم کند و بی تردید اجرای این ماموریت‌ها وابسته به آمادگی‌های روحی، روانی، انگیزشی رزمندگان ارتش است که نقش تلاش‌های خالصانه و مجاهدانه شهید آیت الله آل هاشم در این بعد از آمادگی‌های ارتش، تعیین‌کننده بوده است.

امیر سرتیپ حاتمی گفت: از دیگر ویژگی‌های شهید آل هاشم، صداقت در عمل، گفتار و بیان و پاکی و پاک سرشتی این روحانی گرانقدر در عمل و سلوک و رفتار ایشان بود و اعتقاد داشت زمانی این ارزش‌ها در بطن و نهاد ارتش تعمیق پیدا خواهد کرد که فرماندهان، مسئولین و روحانیون آن، خود عامل و مجری به ارزش‌ها و اعتقادات و باور‌های دینی و انقلابی باشند.

وی با بیان حدیثی گهربار از امام صادق (علیه السلام) که می‌فرمایند «کُونُوا دُعَاةً لِلنَّاسِ بِغَیْرِ أَلْسِنَتِکُمْ» با غیر زبان خویش مردم را دعوت کنید؛ شهید آیت الله آل هاشم را مصداق بارز این حدیث شریف دانست و افزود: شهید آل هاشم همواره در پی ایجاد فضای صمیمی، برادرانه و دوستانه در محیط ارتش بود و بر همین مبنا خود نیز در رفتار، کلام، برخورد‌ها و نوع مدیریت اش با آحاد کارکنان همچون پدری مهربان، رفیقی شفیق، دوستی همراه و هم رزمی صمیمی عمل می‌کرد.

امیر حاتمی با مروری به دوران مدیریت درخشان شهید آل هاشم در استان آذربایجان شرقی خاطرنشان ساخت: نمونه‌هایی از رفتار و سلوک مردمی، بی‌تکلف و صادقانه ایشان را در تعامل با آحاد مردم ومسئولین و با اقشار و صنوف مختلف با گرایش‌ها و سلیقه‌های مختلف سیاسی استان آذربایجان را شاهد بودیم.

وی عنوان کرد: جمیع رفتار، سلوک، مشی اخلاقی و اسلامی آیت الله آل هاشم موجب شد تا در دل‌ها نفوذ کند و آحاد کارکنان، رزمندگان، فرماندهان و مردم ایران اسلامی این سرباز جان برکف ارتش اسلام را از صمیم قلب دوست بدارند و همگان دیدند مردم غیور آذربایجان با این پدر معنوی خود با چه شکوه و عظمتی وداع کردند.

انتهای پیام/ 271

 
اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها