آخرین اخبار
۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۳
با مصرف این نوشیدنی به هفت نوع سرطان مبتلا می شوید
بازدید:۲۰۱
صد آنلاین | رئیس سرویس سلامت عمومی ایالات متحده آمریکا، خواستار افزودن برچسب «هشدار سرطان» روی مشروبات الکلی شده و پیشنهاد داده که محدودیت‌های توصیه‌شده برای مصرف الکل باید دوباره ارزیابی شوند.
کد خبر : ۱۳۷۹۸۴

به گزارش صد آنلاین،  خواستار افزودن «برچسب هشدار سرطان» روی مشروبات الکلی شده و پیشنهاد داده که محدودیت‌های توصیه‌شده برای مصرف الکل باید دوباره ارزیابی شوند. او با استناد به شواهد علمی که مصرف الکل را با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط می‌دانند، خواستار افزودن برچسب‌های هشداردهنده روی نوشیدنی‌های الکلی شده است.

 

 

 

 

ویوِک مورتی روز جمعه هشداری مبنی بر رابطه علت و معلولی الکل و سرطان را اعلام کرده است. او به آمریکایی‌ها هشدار داده که نوشیدن الکل می‌تواند خطر ابتلا به حداقل هفت نوع سرطان را افزایش دهد: سرطان سینه در زنان و همینطور سرطان روده بزرگ، مری، حنجره، کبد، دهان و گلو در مردان و زنان.

او در گزارش خود توصیه‌هایی برای کاهش سرطان‌های مرتبط با الکل نیز ارائه کرده، مانند ارزیابی مجدد محدودیت‌های پیشنهادی برای مصرف الکل و به‌روزرسانی برچسب‌های هشدار روی نوشیدنی‌های الکلی در آمریکا.

در حال حاضر، در آمریکا برچسب‌هایی در مورد «مشکلات کلی سلامتی» بر روی این نوشیدنی‌ها چسبانده می‌شود. این برچسب‌ها به زنان باردار توصیه می‌کند به دلیل خطر نقص‌های مادرزادی الکل مصرف نکنند و قبل از رانندگی با ماشین یا کار با ماشین‌آلات نسبت به نوشیدن الکل احتیاط کنند. اما هشدار دکتر مورتی این است که این لحن هشدار از زمان معرفی، یعنی سال ۱۹۸۸، تغییر نکرده است.

 

مورتی خاطرنشان می‌کند مصرف «الکل» سومین علت قابل‌پیشگیری سرطان در آمریکا است. مصرف الکل سالانه منجر به نزدیک به ۱۰۰۰۰۰ مورد سرطان و تقریباً ۲۰۰۰۰ مرگ ناشی از سرطان می‌شود: بیش از تعداد مرگ و میر سالانه ناشی از تصادفات رانندگی ناشی از مصرف الکل که در مجموع به ۱۳۵۰۰ می‌رسد.

استدلال مورتی اینست که برچسب‌های هشدار باید به‌روز شوند تا مصرف‌کننده‌ها بیشتر از این خطرات آگاه شود: «بسیاری از مردم به اشتباه خیال می‌کنند که تا وقتی که مشروبات الکلی را در حد یک بار در روز برای زنان و دو بار در روز برای مردان مصرف کنند، هیچ خطری سلامت آن‌ها را تهدید نمی‌کند.»

کنگره باید تغییرات پیشنهادی مورتی در مورد برچسب هشدار را تأیید کند تا به آن‌ها اجازه اعمال داده شود. اما توصیه او احتمالاً با مقاومت شدیدی روبرو خواهد شد، چون صنعت الکل میلیون‌ها دلار را صرف لابی‌گری با قانونگذاران این کشور کرده است.

همانطور که بِن تینکِر، مِگ تیرِل و برندا گودمَن برای CNN نوشتند، توصیه‌هایی مانند این نادر هستند، اما معمولاً به «نقاط عطفی در عادات سلامتی کشور» تبدیل می‌شوند. سال ۱۹۶۴، رئیس سرویس سلامت عمومی ایالات متحده توصیه‌ای درباره خطرات سیگار برای سلامتی صادر کرد که در نهایت منجر به افزودن برچسب هشدار بهداشتی روی کارتن‌های سیگار و بسیاری دیگر از اقدامات علیه سیگار کشیدن شد.

وقتی دونالد ترامپ اواخر این ماه کارش را آغاز کند، احتمالاً پزشک جدیدی را جایگزین مورتی خواهد کرد. کارشناسان می‌گویند مورتی احتمالاً می‌خواسته زنگ خطر الکل و سرطان را تا فرصت دارد به صدا درآورد.

بسیاری از آمریکایی‌ها درباره ارتباط بین الکل و سرطان ناآگاه هستند: در یک نظرسنجی در سال ۲۰۱۹، تنها ۴۵ درصد از پاسخ‌دهندگان حدس می‌زدند الکل می‌تواند عامل خطر ابتلا به سرطان باشد. دهه‌هاست، این باور خطرناک رایج بوده که انواع خاصی از الکل، مانند شراب قرمز ممکن است از جهاتی برای سلامت انسان مفید باشد و به طور بالقوه با کاهش خطر بیماری قلبی همراه باشد.

 

اما بنا به این توصیه، مجموعه مطالعات انجام‌شده در دو دهه گذشته، این دیدگاه‌های دیرینه را به چالش کشیده است. محققان دریافتند نوشیدن حتی مقادیر کم الکل در مقایسه با افرادی که الکل نمی‌نوشند، می‌تواند خطر برخی مشکلات سلامتی، از جمله سرطان و انواع خاصی از بیماری‌های قلبی را افزایش دهد. مورتی می‌گوید: «این داده‌ها روز به روز قوی‌تر و قوی‌تر می‌شوند.»

برای نمونه، خطر ابتلا به سرطان سینه، سرطان دهان و سرطان گلو ممکن است با الگوی مصرف فقط «یک» نوشیدنی الکلی در روز افزایش یابد. از هر شش مورد سرطان سینه یک مورد در ایالات متحده می‌تواند به الکل مرتبط باشد.

به گفته سازمان بهداشت جهانی، هیچ شکلی از مصرف الکل وجود ندارد که عاری از خطر باشد. حتی سطوح پایین مصرف الکل خطراتی به همراه دارد و می‌تواند آسیب‌زا باشد.

خطر ابتلا به سرطان در یک فرد تحت تأثیر عوامل متعددی از جمله سن، جنس، وضعیت سلامتی و سابقه خانوادگی است. مطالعات نشان می‌دهد هر قدر فردی بیشتر الکل بنوشد، خطر ابتلا به سرطان در او بیشتر می‌شود.

 

منبع : خبرفوری

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها