آخرین اخبار
۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۰
حضرت آدم و حوا پس از هبوط، در کجای زمین زندگی کردند؟
بازدید:۶۳۷۲
صد آنلاین | همانطور که میدانید حضرت ادم و حوا اولین و نخستین انسان هایی بودند که افریده شدند . و به ایشان آدم ابوالبشرمیگویند .مکان هبوط حضرت آدم(ع) و حوا را دراین بخش ببینید.
کد خبر : ۱۲۵۷۰۱

به گزارش صد آنلاین، نخستین مرد و زنی که به این دنیا افریده شدند حضرت ادم و حوا می باشد .و انها ابتدا در بهشت زندگی میکردند که متاسفانه بر اساس سرپیچی از فرمان خدا انها به این دنیا اورده شدند و از نعمت بهشت محروم شدند  .  در این بخش قصد داریم مکان هبوط حضرت آدم و حوا را برای شما بیان کنیم 

 

 

مکان هبوط حضرت آدم

علامه طباطبایی در کتاب ارزشمند «المیزان»، هدف از خلفت حضرت آدم را «زندگی او بر روی زمین» تفسیر کرده است.در ادامه علت هبوط حضرت آدم و حوا و همچنین مکان زندگی آن ها برروی زمین را بخوانید.آنچه از آیات قرآن در سوره های بقره، اعراف و طه در بیان داستان خلقت حضرت آدم (ع) برمی آیداین است که:

 


آدم (ع) در اصل و در آغاز برای این خلق شده بود که در زمین زندگی کندو نیز در زمین بمیرد، منتهی راه زمینی شدن آدم (ع) همین بوده که نخست در بهشت منزل گیرد، وبرتریش بر ملائکه، و لیاقتش برای خلافت اثبات شود، و سپس ملائکه مأمور به سجده برای او شوند، و آنگاه در بهشت منزلش دهند و از نزدیکی به آن درخت نهیش کنند و او (به تحریک ابلیس) از آن بخوردو در نتیجه عورتش ظاهر گردد و در آخر به زمین هبوط کنند.

 


از مجموع آیات و سیاق آنها برمی آید که: آخرین عامل و علتی که باعث زمینی شدن آن دو شدهمان مسئله ظاهر شدن عیب آ ندو بود، و عیب نامبرده هم به قرینه این آیه (…بر آن شدند که از برگهای بهشت بر خود بپوشانند) همان عورت آن دو بوده، و معلوم است که این دو عضو مظهر همه تمایلات حیوانی است چون مستلزم غذا خوردن و نمو نیز هستند.ابلیس نیز جز این هدفی نداشته که به هر وسیله شده، عیب آن دو را ظاهر سازد.پس معلوم می شود که علت بیرون شدن از بهشت و زمینی شدن حضرت آدم و حوا “علیهما السلام“ آنخطیئه نبود.

 


بلکه آدم و حوا (ع) از آغاز برای زندگی زمینی آفریده شده بودند و ارتکاب آن خطیئه فقط سبب ظاهرگشتن عیب آنان گردید که به وسیله وسوسه شیطان لعین صورت گرفته است.[۱] لغت شناسان در اصل کلمه«آدم»اختلاف نظردارند.برخی آن را واژه عبری و گرفته شده از«اَدم و اَدمه»به معنی زمین یا خاک سطح زمین، و برخی آنرا سریانی به معنای ساخته شده از خاک،دانسته اند.راغب اصفهانی چهار وجه برای نام گذاری آدم ذکر نموده است

۱ـجسم او از خاک روی زمین است.

۲ـ گندمگون.

۳ـاز ترکیب و عناصر و نیروهای گوناگون آفریده شده است.

۴ـبر اثر روح خدائی که در او دمیده شده نیکو گردیده است.

بیشتر مفسران وجه نامگذاری آدم را با استناد به احادیث آفریده شدن او از خاک روی زمین ذکر کرده وآن را عـَـلـَـم دانسته اند.[۲] با توجه به مقدمه گفته شده حال این سوال مطرح است که حضرت آدم وحوا که برای زندگی بر روی زمین خلق شده اند، پس از هبوط به زمین، در کجا ساکن شدند؟ بعضیاز روایات اشاره دارد که پس از هبوط حضرت آدم و حوا از بهشت به زمین، هر دو در مکه فرود آمدند.

حضرت آدم بر کوه صفا و حضرت حوا بر کوه مروه فرود آمدند؛ همان دو کوهی که حاجیان هفت باربین آن ها می روند و باز می گردند.مرحوم علامه طباطبایی در این باره می گوید: «کوه صفا را از آن جهت به این نام خوانده اند کهصفی الله، یعنی برگزیده خدا (حضرت آدم) بر آن فرود آمد و کوه مروه را از آن رو به ایننام نامیده اند که مراه، یعنی زن (همسر حضرت آدم) بر آن فرود آمد.

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها