یه گزارش صد آنلاین، برخی از مراجع معتقدند که زن باید خود را در برابر پسر نابالغ، بهویژه اگر او توانایی تشخیص خوب و بد را داشته باشد (ممیز)، بپوشاند. در این حالت، اگر احتمال تحریک شهوت وجود داشته باشد، پوشش واجب است.
امام خمینی و آیتالله خامنهای بر این باورند که اگر پسر ممیز بهگونهای است که نگاهش تحریککننده است، پوشاندن بدن زن الزامی است. آیتالله سیستانی نیز این موضوع را با احتیاط لازم تأیید کرده و آیتالله بهجت و آیتالله خوئی معتقدند که زن بهتر است بدن و موی خود را از پسر نابالغ بپوشاند.
پوشش زن در مقابل پسر نابالغ طبق فتوای مراجع تقلید متفاوت است. برخی از مراجع معتقدند که زن باید پوشش خود را در برابر پسر نابالغ حفظ کند.
سن تمییز، سن معینى نیست و افراد در آن متفاوت اند؛ معیار آن است که خوب و بد را تشخیص دهند. تمییز نسبت به امور مختلف، متفاوت است و نسبت به اطفال ممیز، احکام بالغ جارى نمى شود؛ بلکه احکام مخصوص به خودشان اجرا مى گردد.
حکم پوشش زن در مقابل پسر نابالغ
امام خمینی:
بر زن واجب نیست که خود را از ممیز نامحرم بپوشاند ولی اگر ممیز نا نگاه کردن فوراً تحریک شود زن باید خود را بپوشاند و اگر ممیز بعداً تحریک شود بنابر احتیاط واجب باید خود را بپوشاند.
آیت الله اراکی:
اگر بچه ممیز با نگاه کردن به زن تحریک می شود بنابر احتیاط واجب زن باید خود را از او بپوشاند.
آیت الله بهجت:
بنابر احتیاط واجب، زن باید بدن و موی خود را از پسر غیربالغ که خوب و بد را می فهمد بپوشاند.
آیت الله خامنه ای:
اگر بچه ممیز به مرحله ای رسیده که نگاه کردن به او یا نگاه او به زن موجب تهییج شهوت می شود نگاه به او جایز نیست و باید خود را نزد او بپوشاند
آیت الله خوئی:
بهتر آن است که (زن) بدی و موی خود را از پسری که بالغ نشده ولی خوب و بد را می فهمد بپوشاند.
آیت الله سیستانی:
بنابر احتیاط لازم زن بدن و موی خود را از پسری که بالغ نشده ولی خوب و بد را می فهمد و احتمال می رود نگاهش به بدن زن موجب تحریک شهوتش شود، بپوشاند.
آیت الله شبیری زنجانی:
احتیاط مستحب آن است که زن بدن و موی خود را از پسری هم که بالغ نشده ولی خوب و بد را می فهمد بپوشاند
نگاه پسر بچه مميز به مو و بدن نامحرم
پوشش زن در مقابل پسر نابالغ از دیدگاه آیت الله سیستانی
پوشش زن در مقابل پسر نابالغ از دیدگاه آیت الله مکارم شیرازی