آخرین اخبار
۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۴

ویدیو / کوه باستانی کایلاش، مقصد نهایی ارواح یا محلی مقدس برای پاک شدن گناهان

بازدید:۲۱۷۶
صد آنلاین | کوه کایلاش علاوه بر اهمیت معنوی، توجه هزاران مسافر را از سرتاسر جهان به خاطر چشم انداز خیره کننده خود جلب می‌کند.
کد خبر : ۷۷۳۲۶



به گزارش صد آنلاین ،  کوه باستانی کایلاش، قله‌ای خیره کننده در گوشه دورافتاده جنوب غربی تبت در کوه‌های هیمالیا قرار دارد. با ارتفاع ۶۶۳۸ متر یکی از مرتفع‌ترین بخش‌های هیمالیا است و به عنوان منبع برخی از طولانی‌ترین رودخانه‌های آسیا عمل می‌کند

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 



کوه کایلاش به‌عنوان یکی از مقدس‌ترین کوه‌ها شناخته می‌شود. هر ساله هزاران نفر از سراسر جهان به این مکان می‌آیند. پیروان عقاید مختلف از هزاران سال پیش به زیارت کایلاش رفته اند و با پای پیاده این کوه مقدس را طواف می‌کنند. اعتقاد بر این است که بازدید از کایلاش و پیروی از این سنت باعث خوشبختی می‌شود و گناهان را پاک می‌کند. با این حال، سفر ۵۲ کیلومتری / ۳۲ مایلی با پای پیاده در یک روز آسان نیست و برای تکمیل آن باید از نظر جسمی و ذهنی قوی باشید. عموماً ۳ روز طول می‌کشد تا افراد این پیاده روی را به پایان برسانند.

طبق افسانه‌های هندو، شیوا، خدای ویرانی و تولد دوباره، در قله این کوه معروف به نام کایلاسا ساکن است. کوه کایلاسا در بسیاری از فرقه‌های هندو به عنوان بهشت، مقصد نهایی ارواح و مرکز مقدس جهان در نظر گرفته می‌شود

این کوه برای پیروان هندوئیسم، بودیسم، آیین جین و دین بون نیز اهمیت فوق العاده‌ای دارد.

کوه کایلاش علاوه بر اهمیت معنوی، توجه هزاران مسافر را از سرتاسر جهان به خاطر چشم انداز خیره کننده خود جلب می‌کند. چندین مکان دیدنی طبیعی دیگر در منطقه کایلاش وجود دارد، از جمله دریاچه مقدس Mansarovar.

تاریخچه کوه مقدس کایلاش
تاریخچه جذاب کایلاش به شدت در اساطیر، معنویت و سنت‌های باستانی ریشه دارد. قدمت آن به هزاران سال پیش برمی گردد و اعتقاد بر این است که یکی از قدیمی‌ترین کوه‌های جهان است.

تاریخ این کوه عرفانی علاوه بر جنبه مذهبی، با فرهنگ‌ها و تمدن‌های گوناگون نیز گره خورده است. در طی قرن‌ها، منطقه کایلاش شاهد امپراتوری‌ها، مسیر‌های تجاری و تبادل فرهنگی مختلف بوده است. در گذشته، این منطقه مسیری حیاتی برای بازرگانان و مسافران از کشور‌های مختلف آسیایی بود که اهمیت کوه کایلاش را در زمینه فرهنگی گسترش می‌داد.

زمین ناهموار و شرایط بد آب و هوایی مانع از تلاش هر کوهنوردی برای رسیدن به قله می‌شد. از این رو، کوه صعود نشده باقی می‌ماند.

در سال‌های اخیر، مقامات مسئول چین به دلیل اهمیت تاریخی و فرهنگی، اقداماتی را برای حفاظت از این کوه انجام داده اند. علاوه بر این، منطقه اطراف کوه کایلاش به عنوان میراث جهانی یونسکو تعیین شده است.

ارتفاع و ویژگی‌های جغرافیایی کوه کایلاش
کایلاش، واقع در بخش غربی تبت، تا ارتفاع ۶۶۳۸ متری بالاتر از سطح دریا اوج می‌گیرد. این یکی از قله‌های قابل توجه در فلات تبت است که به دلیل زیبایی گیرا و ویژگی‌های جغرافیایی متمایز خود شناخته شده است. یکی از ویژگی‌های برجسته آن شکل منحصر به فرد گنبدی آن است که از دور دیده می‌شود.

اعتقاد بر این است که هر چهار چهره کوه نمایانگر جنبه‌های مختلف معنویت است. از نظر جغرافیایی، جبهه شمالی کایلاش شامل شیب‌های تند و صخره‌های ناهموار است و جبهه جنوبی نسبتاً قابل دسترس‌تر است. از سوی دیگر، جبهه شرقی و غربی عمدتاً دارای زمین‌های صخره‌ای و قله‌های پوشیده از برف است.

علاوه بر این، شکل گیری یخبندان کوه منبع رودخانه‌هایی از جمله سند، کارنالی، سوتلج و برهماپوترا است. توپوگرافی منطقه کایلاش ترکیبی مسحورکننده از دره‌های عمیق، قله‌های بلند، دریاچه‌های اطراف و زمین‌های صخره‌ای دور افتاده است. مناظر چالش برانگیز، شرایط آب و هوایی شدید و اکوسیستم جذاب هر سال هزاران مسافر را جذب می‌کند و نوید یک ماجراجویی عالی را می‌دهد

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها