آخرین اخبار
۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۰
این 8 مورد را در رابطه دیدید، سریعا فرار کنید
بازدید:۷۲۷
 صد آنلاین| در این مقاله، 8 موردی را که مطلقاً نباید در یک رابطه تحمل کنید، مرور کرده‌ایم. اگر در یک رابطه جدی هستید، این نوشتار برای شماست. 
کد خبر : ۵۶۷۴۲

به گزارش صد آنلاین، در این مقاله، 8 موردی را که مطلقاً نباید در یک رابطه تحمل کنید، مرور کرده‌ایم. اگر در یک رابطه جدی هستید، این نوشتار برای شماست. 


عدم گفتگو

افرادی که اغلب برای صحبت کردن درباره مسائل یا بیان احساسات‌شان مشکل دارند، در لحظات مهمی که به صراحت و صداقت نیاز است، ممکن است شریک زندگی خود را تنها در موقعیت‌ها ترک کنند. این فقدان گفتگوی موثر اغلب به صورت بدخلقی ظاهر می‌شود.

در روابط، داشتن گفتگوی باز و شفاف ضروری است. گفتگوی صادقانه پایه‌ای است که اعتماد، درک و ارتباط عاطفی بر آن بنا می‌شود. هنگامی که گفتگو وجود ندارد، سوء تفاهم، رنجش و احساس انزوا در رابطه رخ خواهد داد.

بی احترامی

بی احترامی می‌تواند به اشکال مختلفی مانند نظرات تحقیر آمیز، نگرش‌های تحقیر آمیز یا حتی توهین آشکار ظاهر شود. رفتارهای توام با بی احترامی اساس عشق و احترام متقابل را که در هر رابطه سالمی بسیار مهم است، از بین می‌برد.

برای برجسته کردن اهمیت احترام در روابط، این نقل قول قدرتمند از مهاتما گاندی را در نظر بگیرید: “من اجازه نمی‌دهم کسی با پاهای کثیفش در ذهن من قدم بزند.”

این نقل قول به زیبایی ماهیت عدم تحمل بی احترامی را نشان می‌دهد و یک یادآوری است مبنی بر اینکه اگر به کسی اجازه بدهید با شما بد رفتاری کند شبیه به این است که به او اجازه دهید فضاهای مقدس ذهن و قلب شما را کثیف کند.

در روابط، تعیین حد و مرز در برابر بی احترامی بسیار مهم است، و باید اطمینان حاصل شود که هر دو طرف با هم با وقار و احترامی که سزاوار آن هستند رفتار می‌کنند. 

مسائل مربوط به اعتماد

اعتماد چسبی است که یک رابطه را به هم متصل می‌کند، و بدون آن، همه چیز می‌تواند به سرعت از هم بپاشد. در حالی که برخی افراد ممکن است دلایل خوبی برای بی اعتمادی خود داشته باشند، عدم اعتماد مداوم می‌تواند منجر به عواقب نامطلوبی در روابط شود. این می‌تواند احساس تنهایی، افسردگی یا حتی رفتار ضد اجتماعی را تشدید کند. ثابت شده است که اعتماد نقشی اساسی در رضایت از رابطه ایفا می‌کند. اعتماد مستقیماً بر درک کارهای شریک زندگی و نحوه تفسیر و پاسخ ما به آنها تأثیر می‌گذارد.

هنگامی که اعتماد وجود ندارد، افراد بیشتر رفتار شریک خود را منفی تفسیر می‌کنند، که منجر به چرخه ای از سوء تفاهم و تعارض می‌شود. واضح است که حفظ و تقویت اعتماد در هر رابطه ای بسیار مهم است. 

دستکاری عاطفی

دستکاری عاطفی شامل تلاش برای کنترل یا تغییر یک موقعیت یا رفتار کسی است که اغلب برای نفع شخصی یا اجتناب از چیزی منفی انجام می‌شود.

این دستکاری می‌تواند کوچک باشد، مانند احساس گناه، یا مستقیم‌تر، مانند تهدید یا باج گیری احساسی. دستکاری می‌تواند اشکال مختلفی داشته باشد، از احساسی و کلامی گرفته تا فیزیکی و مالی. برای مثال، شخصی ممکن است بگوید: «نمی‌توانی این را به من بگویی چون می‌دانی من فردی مضطرب هستم» یا «اگر بروی، خودم را خواهم کشت.»

اینها نمونه‌هایی از دستکاری عاطفی هستند، که در آن مسئولیت احساسات یا اعمال فرد به طور ناعادلانه بر عهده شریک زندگی قرار می‌گیرد. 

انتقاد مداوم

انتقاد مداوم، به خصوص زمانی که منفی باشد و سازنده نباشد، می‌تواند عزت نفس شما را از بین ببرد و باعث شود در رابطه احساس بی ارزشی و بی مهری کنید.

در بافتار یک رابطه، انتقاد دائمی می‌تواند به روح طرف مقابل‌تان نفوذ کند و آرامش هر دو طرف را بر هم بزند. ایجاد محیطی که در آن هر دو طرف احساس امنیت و نشاط داشته باشند، به جای تحقیر و انتقاد دائم، ضرورت دارد.

کنترل مالی

کنترل مالی در یک رابطه می‌تواند به طرق مختلف آشکار شود، از یک شریک که تمام تصمیمات مربوط به پول را بدون مشورت با دیگری می‌گیرد تا محدود کردن دسترسی به پول. این شکل از کنترل می‌تواند یک پرچم قرمز قابل توجه باشد که نشان دهنده عدم تعادل قدرت در رابطه است.

مطالعه ای توسط کرکمن، لی، لون و آلگود در سال 2000، رفتارهای مدیریت مالی و ادراکات مالی را در میان 310 شرکت کننده از مسکن خانواده دانشجویی در دانشگاه ایالتی یوتا مورد بررسی قرار داد.

این مطالعه رابطه قوی بین نحوه مدیریت مالی و رضایت زناشویی پیدا کرد. محققان خاطرنشان کردند که توانایی کنترل جنبه‌های زندگی زناشویی، مانند مدیریت امور مالی و احساس مؤثر بودن در آن، برای میزان رضایت زوجین از ازدواجشان بسیار مهم است.

هر دو شریک باید در تصمیم گیری‌های مالی حرفی برای گفتن داشته باشند و باید شفافیت و احترام متقابل در مورد مسائل مالی وجود داشته باشد تا یک زندگی مشترک سالم و متعادل ایجاد شود. 

غفلت عاطفی

غفلت عاطفی زمانی اتفاق می‌افتد که نیازهای عاطفی شما به طور مداوم توسط شریک زندگی تان نادیده گرفته شود. این در مورد نبودن‌ها یا کم بودن‌های گاه به گاه نیست، بلکه یک الگوی مداوم است که در آن به احساسات و رفاه عاطفی شما توجه و مراقبتی که شایسته آن است داده نمی شود. منظور آن لحظاتی است که حتی زمانی که با هم هستید احساس تنهایی می‌کنید یا به نظر می‌رسد که دستاوردها و تلاش‌های شما مورد توجه قرار نمی گیرند.

این عدم حمایت عاطفی می‌تواند تأثیر عمیقی بر عزت نفس و شادی فرد بگذارد. کارل یونگ روانشناس مشهور یک بار گفت: “تنهایی از این نیست که اطراف‌تان کسی را نداشته باشید، بلکه از عدم توانایی در برقراری ارتباط با آدم‌هایی که به نظر شما مهم هستند، ناشی می‌شود.”

این نقل قول عمیقاً مفهوم غفلت عاطفی را نشان می‌دهد. موضوع در مورد حضور فیزیکی یک شریک نیست بلکه ارتباط عاطفی و درک است که اهمیت زیادی دارد. در یک رابطه، بسیار مهم است که احساس کنید حرف‌های‌تان شنیده می‌شود، درک می‌شود و ارزش دارد. 

خیانت

خیانت می‌تواند عمیقاً به اعتماد و پیوند در یک رابطه آسیب برساند و منجر به طیف وسیعی از پیامدهای منفی شود. مطالعه‌ای که در Frontiers in Psychology منتشر شد، چگونگی تأثیر خیانت بر روابط را بررسی کرد. این مطالعه نشان داد که خیانت به شریک زندگی با کیفیت پایین‌تر رابطه فعلی و حتی روابط آینده مرتبط است. مطالعه ذکر شده همچنین نشان داد که 26 درصد از پاسخ دهندگان در مقطعی به یک شریک عاطفی خود خیانت کرده اند.

کسانی که در گذشته به شریک زندگی خود خیانت کرده بودند، در مقایسه با کسانی که خیانت نکرده بودند، کیفیت پایین تری در رابطه جدیدشان داشتند.  علاوه بر این، 44 درصد از پاسخ دهندگان گزارش کردند که قربانی خیانت شده اند. این افراد نیز مانند کسانی که خیانت کرده بودند، کیفیت روابط فعلی پایین تری را گزارش کردند.

تابناک

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها