به گزارش صد آنلاین در ادامه به فواید عادت به خوردن این میوه خوشبو خواهیم پرداخت که به ترتیب عبارتند از:
منبع غنی از ریزمغذیها
انبه سرشار از ویتامینها و موادمعدنی بهخصوص ویتامینC است بهطوریکه 100 گرم آن میتواند 46 درصد از نیاز روزانه به این ویتامین را تامین کند. همچنین، انبه منبع غنی از ویتامینهای A و E، اسیدهای آمینه، فلاونوئیدها، بتاکاروتن و نیاسین است. این ترکیبات به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند و تاثیر ضدخستگی نیز دارد.
پیشگیری از سرطان
انبه حاوی مقدار فراوان پلیفنولهاست که ترکیبات آنتیاکسیدانی قوی محسوب میشوند و از بدن در برابر آسیب رادیکالهای آزاد محافظت میکنند. البته وجود ویتامینC نیز چنین تاثیری دارد و رشد سلولهای سرطانی بهخصوص سرطان پروستات را کاهش میدهد. البته این میوه در جلوگیری از پیشرفت سرطان کولون و کبد هم موثر است.
محافظت از قلب
انبه حاوی فیبرهای گوارشی از جمله پکتین است. این فیبرها کلسترول بد خون را کاهش میدهند و در کنار پتاسیم بالا به تنظیم ریتم قلب و حفظ فشار خون طبیعی کمک میکنند.
بهبود روند هضم
انبه حاوی آنزیمهای گوارشی است که به تجزیه پروتئینها کمک میکند و روند هضم را بهبود میدهد. همچنین، مصرف انبه برای بهبود سوزش معده موثر است. مقدار فیبر فراوان آن نیز در پیشگیری از یبوست موثر است و به عملکرد بهتر کولون کمک میکند.
تقویت حافظه
انبه برای کودکانی که تمرکز کافی برای درسخواندن ندارند، بسیار مفید است زیرا اسید گلوتامین دارد که به تحریک حافظه و عملکرد مطلوب سلولها کمک میکند. اسید گلوتامین در دفع مواد سمی از مغز نیز نقش دارد و عامل پیشگیری از تحلیل عملکرد شناختی است. البته مقدار فراوان ویتامین B6 و آهن نیز به تحریک عملکرد مغز و تقویت حافظه کمک میکند.
مفید برای افراد لاغر
خوردن انبه به افرادی که تمایل به افزایش وزن دارند، توصیه میشود زیرا 100 گرم آن حدود 75 کیلوکالری دارد. خوردن انبه رسیده همراه شیر بهدلیل پروتئین بالا میتواند به افزایش وزن کمک کند. البته در این صورت نهتنها وزن افزایش مییابد بلکه رشد توده عضلانی نیز تقویت میشود.
2146/ع