به گزارش صد آنلاین ،همیشه شنیدهایم برای حفظ سلامت استخوان باید کلسیم کافی مصرف کنیم، ورزشهای مناسب انجام دهیم و از نوشیدنیهای کافئیندار پرهیز کنیم. اما اگر عاشق چای هستید، خبر خوبی برایتان داریم:پژوهشهای جدید نشان میدهند نوشیدن منظم چای، بهویژه چای سبز، میتواند به تقویت استخوانها کمک کند و خطر پوکی استخوان را کاهش دهد.
در یکی از تازهترین مطالعات، بیش از ۳۵۰۰ زن یائسه مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد زنانی که روزانه ۱ تا ۳ فنجان چای سبز مینوشیدند، در مقایسه با افرادی که کمتر از یک فنجان در روز مصرف داشتند،
میزان ضعف استخوان (استئوپنی) و
پوکی استخوان (استئوپروز) بسیار کمتری داشتند.
همچنین پژوهشی دیگر در چین که با روش «تحلیل تصادفی مندل» انجام شد (روشی که از دادههای ژنتیکی برای کنترل عوامل تأثیرگذار استفاده میکند)، نشان داد:افرادی که از نظر ژنتیکی تمایل بیشتری به نوشیدن چای دارند، معمولاً تراکم مواد معدنی استخوان بالاتری دارند بهویژه در بازهی سنی ۴۵ تا ۶۰ سال.
ترکیبات گیاهی و آنتیاکسیدانها در چای خاصیت ضدالتهابی دارند و از تحلیل رفتن استخوان جلوگیری میکنند./سلامت نیوز