آخرین اخبار
۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۰۶:۲۰
بازدید:۴۱۵
پیروی از یک نسخه کم کالری از رژیم غذایی مدیترانه ای می تواند به کاهش چربی بدن و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی کمک کند.
کد خبر : ۴۹۶۸۸

 با افزایش سن، بیشتر مستعد داشتن چربی شکمی، که به عنوان «چربی احشایی» نیز شناخته می‌شود، در عمق شکم می‌شویم.

 

 


همچنین مشخص است که با افزایش سن کاهش توده عضلانی اتفاق می‌افتد.

به گفته محققان، این تغییرات در ترکیب بدن با طیف وسیعی از مشکلات سلامتی، از جمله بیماری‌های قلبی عروقی و دیابت نوع ۲ مرتبط است.

با این حال، آنها گزارش می‌دهند که ترکیبی از رژیم غذایی مدیترانه ای با کاهش کالری و فعالیت بدنی به نظر می‌رسد این اثرات را کاهش دهد.

این مطالعه اسپانیایی شامل زنان و مردان میانسال و مسن‌تر دچار اضافه وزن یا چاقی بود که همچنین دارای سندرم متابولیک، مجموعه‌ای از علائم شامل چاقی، فشار خون بالا، تری گلیسیرید خون بالا، کلسترول HDL پایین ("خوب") و مقاومت به انسولین بود.

گزارش حاضر به زیرگروهی از شرکت کنندگان در مطالعه شامل ۱۵۲۱ نفر می‌پردازد که ترکیب بدن آنها از طریق جذب سنجی اشعه ایکس با انرژی دوگانه (اسکن DXA) در سه نقطه زمانی در طول مطالعه تعیین شد.

این افراد به طور تصادفی در یکی از دو گروه قرار گرفتند.

گروه مداخله از رژیم مدیترانه ای کم کالری پیروی کردند که دریافت کالری آنها را تا ۳۰ درصد محدود کرد. آنها همچنین فعالیت بدنی شان را افزایش دادند.

گروه کنترل هم رژیم غذایی مدیترانه ای مصرف کردند، اما هیچ محدودیتی در مقدار آن وجود نداشت. سطح فعالیت شان هم را افزایش نیافت.

پس از تجزیه و تحلیل داده‌ها، محققان تغییرات بالینی معنی‌داری در ترکیب بدن افرادی که کالری کمتری خوردند و فعال‌تر بودند، یافتند.

آنها شاهد بهبود ۵ درصد یا بیشتر در توده چربی کل، توده بدون چربی کل و توده چربی احشایی در پیگیری، به خصوص در مدت یک ساله بودند.

تیم دانشمندان به این نتیجه رسیدند که یک رژیم غذایی مدیترانه ای کم کالری در ترکیب با افزایش فعالیت بدنی به نظر می‌رسد برخی از تغییرات در ترکیب بدن که با افزایش سن مشاهده می‌شود را خنثی کند.

منبع: مهر

انتهای پیام/211111WQA

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها