جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
زنجیل به صورت ادویه این امکان را به وجود میآورد که بتوان از آن در بسیاری از غذاها استفاده کرد. این گیاه خاصیت آنتیاکسیدانی داشته و سرعت سوخت و ساز بدن و کالریسوزی را افزایش میدهد.
زنجبیل همچنین در رفع حالت تهوع، بهبود هضم غذا، کنترل قند خون، مبارزه با التهاب و تسکین استرس نیز میتواند موثر باشد. زنجبیل را میتوانید به صورت دمنوش همراه با لیمو و عسل میل کنید.
همچنین میتوانید زنجبیل تازه را تکه تکه کرده و یک قطعه از آن را در چای خود ریخته و همراه با لذت بردن از طعم آن به کاهش وزن خود نیز کمک نمایید.