حجت دبیقی بر لزوم توجه بیشتر به کودکان کار از برگزاری کلاسهای آسیبهای اجتماعی و فرهنگی ،ورزشی در این دو روز خبر داد گفت :آموزش و پرورش استان با تمام ظرفیتهای موجود در راه ریشه کن کردن معضلات این کودکان آمادگی همکاری با دستگاهای اجرایی معین در این ارتباط است.
دبیقی گفت: امسال 130دانش آموز به اردوی پیاده روی اربعین اعزام کردیم که تعداد زیادی از این تعداد کودکان کار و بی سرپرست و بد سرپرست بودند.
وی با بیان اینکه کودکان کار از میان معضلات اجتماعی مانند فقر اقتصادی و فرهنگی، مهاجرت، اعتیاد و طلاق به سطح خیابان میآیند، افزود: از طرفی کودکان کار از همان سنین ابتدای عمر در معرض انواع آسیب های اجتماعی مانند مواد مخدر و بزهکاری هستند و مساله مهم اینکه نتیجه این آسیب ها در بزرگسالی منجر به ارتکاب آنان به جرائم مختلف می شود.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه وبویراحمد تاکید کرد: در حوزه کودکان کار، ابتدا باید زیرساختها مهیا شود و سپس دستگاههای نظارتی، اجرایی، سازمانهای مردمنهاد و تشکلها در قالب کارگروه هایی به مرور زمان و بر اساس برنامه ریزی اصولی و هدفمند از این کودکان حمایت کنند.
دبیقی با انتقاد از اینکه هنوز به کودکان کار در استان به عنوان آسیب جدی نگاه نمی شود، هشدار داد: چنانچه برنامه ریزی و اقدام موثر در این حوزه صورت نگیرد به زودی وضعیت استان در حوزه آسیب های اجتماعی غیر قابل کنترل خواهد شد و دیگر نمیتوان این مساله را مدیریت کرد.