۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۰
بازدید:۵۲۷
صدآنلاین |داشتن پوستی شاداب و زیبا که عاری از هرگونه لک باشد، اعتماد به نفس را به افراد هدیه می‌دهد. لک پوستی روی صورت یا سایر نقاط بدن درمان‌های متعددی دارد.
کد خبر : ۳۹۰۴

ترفندهای خانگی درمان لک پوستی
به نقل از مدیسه: داشتن پوستی شاداب و زیبا که عاری از هرگونه لک باشد، اعتماد به نفس را به افراد هدیه می‌دهد. استرس، تنش، تابش مستقیم نور خورشید، تغییرات هورمونی، تغذیه، عفونت و … از جمله عاملی هستند که به وجود جوش، لکه و آکنه روی پوست منجر می‌شوند. درمان و رفع لک پوستی روی صورت یا سایر نقاط بدن درمان‌های متعددی دارد.

هرچه سریع‌تر برای درمان آن‌ها اقدام شود، نتیجه بهتری حاصل خواهد شد. بهترین راه برای داشتن پوستی شاداب و شفاف پیشگیری از بروز لکه و آکنه است. در این مقاله سعی داریم روش‌های درمان سریع لک پوستی بدن و صورت را در خانه شرح دهیم. این ترفندها می‌تواند به جلوگیری از ظهور جوش روی پوست نیز بی‌انجامد.

 


راه‌های ساده برای رفع لک پوستی


همانطور که بیان شد پیشگیری بهتر از درمان خواهد بود. با استفاده از ماسک یا مواد طبیعی موجود می‌توان به جوانسازی پوست در خانه پرداخت. استفاده از مواد مختلف در دسترس کمک شگرفی به درمان لک‌پوستی می‌پردازد. تجمع چربی روی پوست می‌تواند به بروز جوش منجر شود. چنانچه این تجمع در لایه بالایی پوست رخ دهد، شاهد ظهور جوش‌های سرسیاه روی پوست خواهیم بود و در صورتی که این چربی‌ها در لایه میانی پوست تجمع یابند، آکنه روی پوست ظاهر می‌شود. در ادامه چندین راهکار برای درمان درمان لک پوستی با طب سنتی بیان خواهیم کرد.

۱- استفاده از آلوئه ورا


ترفندهای خانگی درمان لک پوستی
یکی از ساده‌ترین مواد موجود در منازل برای داشتن روتین روزانه و در نتیجه پوستی صاف و شفاف را می‌توان ژل آلوئه ورا دانست. این ژل با خاصیت آنتی اکسیدانی از پوست در برابر تابش فرابنفش خورشید محافظت می‌کند. تنها کافی است کمی از ژل آلوئه ورا را روی پوست صورت یا سایر نقاط بدن بمالید و به آرامی ماساژ دهید. پس از خشک شدن این ژل و شستشوی کامل و سپس استفاده از کرم آبرسان به مدت حداقل ۱ ماه معجزه‌ای شگفت‌انگیز رخ خواهد داد.

۲- سفیده تخم مرغ

استفاده از سفید تخم مرغ را می‌توان معجزه‌ای در زمینه روشن سازی پوست دانست. اگرچه پروسه روشن شدن پوست حداقل به یک ماه زمان نیاز دارد، ولی تنها با هفته‌ای ۲ مرتبه استفاده از ماسک سفیده تخم مرغ شاهد اتفاقی خارق‌العاده برای رفع لک‌پوستی قهوه‌ای خواهید بود.

نباید فراموش کرد که پس از استفاده از هرگونه ماسک طبیعی باید صورت را به آرامی و با آب سرد شست. آب گرم سبب شل شدن و افتادگی پوست در دراز مدت خواهد شد.

۳- زردچوبه

زردچوبه با خاصیت ضدالتهابی خود نه تنها در آشپزی بلکه در درمان لک‌پوستی نیز کاربردی فراوان دارد. تهیه ماسک با این ادویه پرخاصیت می‌تواند افراد را چند قدم به داشتن پوستی صاف و بدون لک سوق دهد. مصرف ماسک تهیه شده با نصف قاشق چایخوری زردچوبه، کمی روغن نارگیل یا عسل ترکیبی بی‌نظیر را برای زدودن آکنه‌های پوستی فراهم می‌کند.

پوشش صورت به مدت ۱۵ دقیقه با این ماسک خانگی و شست و شو با آب سرد پوستی شفاف همانند کودکان را برای فرد به ارمغان می‌آورد. استفاده از این ماسک صورت به مدت ۲ بار در هفته تا رسیدن به نتیجه مطلوب و رفع لک پوستی سفید بلامانع است.

۴- شیر


شیر یا لبنیات یکی از در دسترس‌ترین مواد خوراکی در هر منزلی به شمار می‌رود. برای رفع لک پوستی صورت یا بدن تنها کافی است مقداری شیر، ماست یا دوغ را در ظرفی بریزید و با پدی آغشته به این خوراکی خوشمزه صورت را نوازش کنید. شست و شو پس از ۱ دقیقه و استفاده از کرم آبرسان مناسب در کنار تکرار این کار در روزهای متوالی منجر به رفع لکه پوستی می‌شود.

۵- گوجه فرنگی

آب گوجه فرنگی یکی از مواد معجزه‌آسا برای از بین بردن لک‌پوستی کبد چرب محسوب می‌شود. این ماده پرخاصیت به دلیل داشتن لیکوپن بالا و ویتامین C کمک کننده خوبی برای شادابی پوست به شمار می‌رود. استفاده از ویتامین C در لوازم آرایشی و بهداشتی برای حفظ سلامت پوست بر هیچ‌کس پوشیده نیست.

در صورت نداشتن آلرژی به گوجه فرنگی تنها کافی است با ماساژ آب آن روی پوست و استراحت به مدت ۱۵ دقیقه به آبکشی این ماسم خانگی راحت بپردازید. تکرار این کار حداقل به مدت ۲ بار در هفته و به مدت ۱ ماه پوستی شفاف را هدیه خواهد داد.

۶- ماسک لیمو با عسل


ترفندهای خانگی درمان لک پوستی
ویتامین C موجود در لیمو ترش با خاصیت جادویی عسل می‌تواند به درمان سریع لکه پوستی یا بدن منجر شود. تنها کافی است آب لیمو تازه را از صافی رد کنید و با کمی عسل مخلوط کنید. این بافت نرم را روی پوست ماساژ دهید و پس از 15 دقیقه آبکشی کنید.

آب لیمو همانند آلوئه ورا، سرکه سیب، شیر و لبنیات، آب گوجه فرنگی و سیب زمینی برای درمان لک پوستی کبد چرب یا همان لک پوستی قهوه‌ای درمانی سریع، بدون دردسر و شگفت‌انگیز محسوب می‌شود.

۷- سیب زمینی


سیب زمینی نه تنها ماده‌ای خوشمزه و پرکاربرد در آشپزی به شمار می‌رود، بلکه با خاصیت لکه برداری پوست نیز به زیبایی کمک می‌کند. برای تهیه ماسکی بی‌نظیر برای رفع لکه پوستی باید سیب زمینی را پوست کنده و پس از آبکشی رنده کنید. ترکیب سیب زمینی با لیمو برای افرادی که دارای پوست چرب هستند و ترکیب آن با عسل برای افراد دارای پوست خشک ماسکی سریع و راحت را فراهم خواهد کرد.

۸- ماسک موز و عسل

ترکیب عسل با مواد خوراکی بی‌نظیری همچون موز نه تنها برای افراد بزرگسال برای رفع لک پوستی در کودکان نیز بسیار کارآمد خواهد بود. خمیر حاصل شده از نصف موز با یک قاشق عسل نه تنها به رفع لک و جوش پوست کمک می‌کند، بلکه پوست را لیفت کرده و سبب آبرسانی خواهد شد.

۹- خیار


ترفندهای خانگی درمان لک پوستی
خیار با خاصیت ضد التهابی نیز چه به صورت رنده شده و چه به شکل ورقه‌ای ماسکی مفید و بدون ضرر برای درمان لکه پوستی در بزرگسالان و کودکان محسوب می‌شود. این ماده پرخاصیت با حفظ و تامین رطوبت پوست به جوانسازی و شفاف شدن پوست کمک بی‌نظیری خواهد کرد.

درمان لک پوستی ملاسما در خانه


ترفندهای خانگی درمان لک پوستی
لک پوستی ملاسما یا جوش‌های قرمز رنگی که اکثرا روی پوست بانوان ظاهر می‌شود برای هیچ‌کس خوشایند نیست. این جوش‌های قرمز رنگ رد اثر کمبود خواب، تغییرات هورمونی، بارداری، عدم استفاده از کرم ضد آفتاب، خشکی پوست و … به وجود می‌آید و در صورت عدم درمان امکان افزایش آن روی سایر نقاط بدن نیز وجود دارد.

از جمله ماسک‌های مفید برای درمان لکه پوستی ملاسما در منزل را می‌توان ماسک لیمو، عسل یا ترکیبی از زرد چوبه و آبلیمو، لیمو و سفیده تخم مرغ و … دانست.

کلام آخر

درمان لکه پوستی در منزل به کمک مواد در دسترس نه تنها از هزینه‌های اضافی برای تهیه کرم‌های گران‌قیمت خواهد کاست، بلکه می‌تواند به پیشگیری از بروز لکه‌های دیگر یا چروک پوستی نیز منتهی شود. اگرچه تعدادی فروشگاه‌ آنلاین معتبر به فروش محصولات ضد لک و آکنه با قیمتی مناسب می‌پردازند، ولی باید در خرید آن‌ها نیز نهایت دقت را به کار برد و از محصولات اصل و اورجینال خرید کرد. ماسک‌های شیر، لیمو، زردچوبه، خیار و آلوئه ورا با هزینه‌ای پایین امکان ایجاد پوستی شفاف، شاداب و جوان را به شما خواهد داد.

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها