۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۰
۵ نشانه ابتلا به بیماری قلبی را بدانید
بازدید:۴۱۱
صد آنلاین | بیماری قلبی علت اصلی مرگ در جهان بوده که معمولا در جمعیت مسن و پیر دیده می‌شود.
کد خبر : ۳۴۰۳۲

به گزارش صد آنلاین ، اما گاهی اوقات حملات قلبی، سکته و انواع دیگر بیماری‌های قلبی در سنین پایین هم اتفاق می‌افتند. طبق گزارش انجمن قلب آمریکا، ۵ فاکتور اصلی مرتبط با بروز بیماری قلبی قبل از سن ۵۰ سالگی عبارتند از:

 

 

سیگار کشیدن

سیگار یکی از بزرگ‌ترین فاکتور‌های پرخطر بیماری قلبی عروق کرونر در بین جوانان است که البته کاملا هم قابل پیشگیری است. مطالعات مختلف نشان داده اند افراد جوان سیگاری ۸ برابر همسن و سال‌های غیرسیگاری خود در معرض حمله قلبی هستند.

 

 

عوارض بارداری

زنان مبتلا به فشارخون بالا، دیابت بارداری، اضافه وزن بیش از حد زیاد و زایمان زودهنگام در طول بارداری در معرض ریسک بالا بیماری قلبی زودهنگام قرار دارند.

 

 

هایپرکلسترولمی خانوادگی

کلسترول بالا فاکتور اصلی بیماری قلبی است، اما هایپرکلسترولمی خانوادگی به عنوان یک مشکل ژنتیکی، نوع خاصی از کلسترول بالاست. هایپرکلسترولمی خانوادگی به معنای میزان بیش از حد بالا کلسترول بد LDL (بیش از ۱۹۰ mg) است. افراد متولدشده با این مشکل از سنین جوانی دارای کلسترول بالا هستند.

معمولا از هر ۲۵۰ نفر دارای این مشکل ژنتیکی یک نفر دچار مشکلات مرتبط با کلسترول بالا نظیر تصلب شریان می‌شود. نیمی از مردان دچار این مشکل که درمان نشده باشند تا قبل از سن ۵۰ سال و و نیمی از زنان درمان نشده تا قبل از ۶۰ سالگی دچار حمله قلبی می‌شوند.

 

 

نژاد

نژاد و برخی فاکتور‌های پرخطر همراه باهم موجب افزایش ریسک بیماری قلبی می‌شوند. فشارخون بالا فاکتور اصلی پرخطر بیماری قلبی است که شیوع آن در بین سیاهپوستان بیشتر از همه نژاد‌های دنیاست. تغییر در سبک زندگی نظیر ورزش منظم و تغذیه سالم بخصوص کاهش مصرف سدیم می‌تواند به کنترل فشارخون بالا کمک کند.

 

 

افسردگی

افسردگی موجب ترشح هورمون‌های استرس و افزایش مواد شیمیایی التهابی می‌شود که می‌تواند منجر به تنگ شدن عروق خونی شود. غزاله پروین، متخصص و پزشک خانواده در مرکز تحقیقات پزشکی در کانزاس سیتی آمریکا، در این باره عنوان می‌کند: «افسردگی بر سبک زندگی تاثیر می‌گذارد. فرد به درستی غذا نمی‌خورد، ورزش نمی‌کند، خواب کافی ندارد و منزوی می‌شود. اگر سلامت روان خوب نباشد، نمی‌توانید از خودتان هم به خوبی مراقبت نمایید.»

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها