آخرین اخبار
۲۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۵

افراد دیابتی فقط این پروتئین‌های را بخورند

افراد دیابتی فقط این پروتئین‌های را بخورند
بازدید:۲۸۰
صد آنلاین | دیابت نوع ۲ در حال افزایش است و به دنبال آن مشکلات مرتبط مانند بیماری کلیوی دیابتی نیز رشد می‌کند. این بیماری، اصلی‌ترین علت نارسایی مزمن کلیه و یکی از عوامل مهم ابتلا به مرحله نهایی بیماری کلیوی است. همچنین، مشکلات کلیوی خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.

به گزارش صد آنلاین ،مصرف متنوع پروتئین، به ویژه گیاهی، می‌تواند ریسک بیماری کلیوی دیابتی را کاهش دهد و به سلامت روده، کاهش چربی شکمی و کاهش ریسک بیماری‌های دیگر کمک کند.

 

چرا لوسین و لیزین مهم هستند؟

مطالعه‌ای جدید نشان می‌دهد مصرف پروتئین کافی، به ویژه اسیدهای آمینه لوسین و لیزین، می‌تواند ریسک بیماری کلیوی در افراد دیابتی را کاهش دهد.

منابع غذایی سرشار از این پروتئین‌ها

این اسیدهای آمینه در لبنیات، ماهی، گوشت کم‌چرب، تخم‌مرغ، حبوبات، دانه‌ها و محصولات سویا یافت می‌شوند.

ترکیب هوشمندانه پروتئین و فیبر

ترکیب پروتئین با فیبر، مانند ماست با میوه و مغزها یا تن ماهی با سبزیجات، به کنترل قند خون و سلامت کلیه کمک می‌کند.

پیام کارشناسان

علاوه بر میزان کلی پروتئین، به تنوع منابع و ترکیب اسیدهای آمینه نیز توجه شود. مصرف بیشتر پروتئین‌های گیاهی همراه با فیبر فواید زیادی برای دیابتی‌ها دارد، از جمله کاهش ریسک بیماری‌ها، کاهش چربی شکمی و بهبود سلامت روده.

خلاصه: برای سلامت کلیه و کنترل قند خون، فقط گوشت نخورید؛ ترکیب هوشمندانه پروتئین‌های حیوانی و گیاهی کلید موفقیت است.

منبع: eatingwell

 
 
تازه‌ها