صدها متر دورتر، کلیسای ارتدوکس یونانی که در قرن چهاردهم ساخته شد و در سال ۱۸۷۰ بازسازی شد نیز بر اثر زلزله آسیب دید. صلیب سفید بزرگی که در بالای کلیسا برافراشته بود در میان انبوه سنگها و تختهها دیده میشود.
یکی از اعضای هیئت مدیره کلیسا گفت: همه دیوارها فرو ریخته اند. ما مستاصل هستیم.
زلزله ویرانگر جان بیش از ۴۰۰۰۰ نفر را در ترکیه و سوریه گرفته است. در شهر باستانی انطاکیه، بسیاری از خیابانها به دلیل آوار ساختمانهای ویران شده غیرقابل دسترسی است.
در طول تاریخ بیش از هزار ساله خود، یونانی ها، رومی ها، بیزانسی ها، ایرانی ها، اعراب، عثمانیها و حتی فرانسویها برای مدت کوتاهی بر انطاکیه حکومت کردند.
انطاکیه زمین لرزههای زیادی را تجربه کرد، تقریباً هر قرن یک زمین لرزه، که آن را ویران کرد و شهر بارها بازسازی شد. برجستهترین زمین لرزههایی که در آن رخ داد در سالهای ۱۴۷ و ۳۷ قبل از میلاد و بعد از آن در سالهای ۱۱۵ و ۴۵۸ پس از میلاد بوده است. در سال ۵۲۶، ۲۵۰۰۰۰ نفر و در سال ۱۰۵۴، ۱۰۰۰۰ نفر کشته شدند.
هاکان مرتکان، محقق و دانشجوی دکترای دانشگاه بایروت آلمان درباره این شهر میگوید: انطاکیه مهد بسیاری از رویدادهای تاریخی و مهد زلزلهها است.
ترکیه، و همچنین سوریه، در نقطه تلاقی سه صفحه تکتونیکی قرار گرفته اند، که آنها در معرض زمینلرزه قرار داده است.
خبرگزاری فرانسه با یک مقام محلی در شهر باستانی انطاکیه در مورد میراث و تاریخ این شهر گفتگو کرد و او با بیان اینکه دو برادر و برادرزاده ام را از دست داده ام، امروز همسر و دخترم در حال تخلیه از منطقه هستند افزود: راستش اکنون اولویت هایم با میراث فرق دارد.
حدود ۶ مکان که توسط سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) به عنوان میراث جهانی بشریت طبقه بندی شده اند، در منطقه آسیب دیده انطاکیه قرار دارند.