آخرین اخبار
۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۳

ارتباط فصل گرما با سردردهای میگرنی که از آن بی خبرید

ارتباط فصل گرما با سردردهای میگرنی که از آن بی خبرید
بازدید:۱۶۰
صد آنلاین | عوامل متعددی مانند تغییرات هورمونی، کم‌خوابی، کمبود کافئین، و شرایط آب‌وهوایی موجب تشدید حملات می‌شوند.
کد خبر : ۱۷۶۸۳۱

 به گزارش صد آنلاین ،به گفته دکتر شای داتا، متخصص مغز و اعصاب یک مرکز پزشکی در نیویورک، تغییرات فصلی به‌ویژه در تابستان می‌توانند موجب افزایش تعداد و شدت حملات میگرنی شوند. تغییرات آب‌وهوایی، نور خورشید، و حتی رفتن ناگهانی از محیط گرم به فضای سردِ دارای تهویه از جمله عوامل تحریک‌کننده هستند.

 کریستین توروالدسن 50 ساله که از نوجوانی با میگرن دست‌وپنجه نرم کرده می‌گوید عوامل متعددی مانند تغییرات هورمونی، کم‌خوابی، کمبود کافئین، و شرایط آب‌وهوایی موجب تشدید حملاتش می‌شوند. او در تابستان با پرهیز از نوشیدنی‌های الکلی و مصرف بیشتر آب و مایعات الکترولیت‌دار سعی می‌کند شدت حملات میگرنی‌اش را کاهش دهد.

بر اساس توصیه کارشناسان، برای پیشگیری از بدتر شدن میگرن در تابستان باید نکات زیر رعایت شود:

هیدراته ماندن: کم‌آبی بدن از عوامل مهم بروز میگرن است. بنابراین نوشیدن منظم آب اهمیت زیادی دارد.

محافظت از چشم‌ها: استفاده از عینک آفتابی و کلاه برای کاهش تحریک‌پذیری در برابر نور شدید توصیه می‌شود.

 

استراحت و کاهش استرس: فعالیت زیاد، گرمای شدید، و کمبود خواب می‌توانند فشار داخل جمجمه را بالا ببرند و موجب حمله میگرنی شوند.

استفاده از محصولات بدون بو: برخی افراد نسبت به بوی کرم ضدآفتاب، اسپری ضدحشرات، یا دیگر محصولات تابستانی حساس هستند. استفاده از انواع بدون عطر این محصولات می‌تواند کمک‌کننده باشد.

بررسی شرایط نگهداری داروها: حرارت تابستان ممکن است به داروها آسیب برساند. بهتر است داروها در محل خنک و تاریک نگهداری شوند.

علاوه بر این، پزشکان توصیه می‌کنند که مبتلایان به میگرن در فصل تابستان یک دفترچهٔ ثبت حملات داشته باشند تا بتوانند الگوها و عوامل محرک شخصی خود را شناسایی کنند. ثبت زمان حمله، فعالیت‌های روزانه، وضعیت آب‌و‌هوا، تغذیه، میزان مصرف آب، و استراحت لازمند.

 

این‌‌ها می‌توانند به فرد و پزشکش برای تنظیم برنامهٔ پیشگیرانهٔ دقیق‌تر کمک کنند. این رویکرد شخصی‌سازی‌شده به‌ویژه در فصول گرم که بدن در معرض فشارهای بیشتری است اهمیتی دوچندان دارد.

به‌طور کلی، افزایش آگاهی نسبت به عوامل محرک فصلی و اتخاذ سبک زندگی هوشمندانه‌تر می‌تواند به کاهش شدت و دفعات میگرن در فصل تابستان کمک شایانی کند./عصر ایران 

 
اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها