به گزارش صد آنلاین؛ منصور رضایی متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: با نزدیک شدن به نوروز، پذیرایی با آجیل، شیرینی و میوههای متنوع به یکی از رسوم مهم دید و بازدیدهای عید تبدیل شده است. اما در کنار لذت این خوراکیها، لازم است به نکات تغذیهای مهمی توجه کنیم تا سلامت خود و خانواده را حفظ کنیم.
وی افزود: هنگام خرید آجیل، به سراغ محصولات بستهبندیشده، دارای تاریخ تولید و انقضا و با برندهای معتبر برویم. زیرا آجیلهای فلهای ممکن است در شرایط نامناسبی نگهداری شده باشند و در محیطهای مرطوب و تاریک، قارچهایی را تولید کنند. این سم خطرناک، عاملی برای افزایش ریسک سرطانهای دستگاه گوارش بهویژه سرطان کبد است. همچنین، آجیلهای شور که با نمک زیاد فرآوری شدهاند، میتوانند به افزایش فشار خون و مشکلات قلبی و تنفسی منجر شوند.