به گزارش صدآنلاین ، به گفته محققان، این خطر هم در مورد قرصهای فقط حاوی پروژسترون، و هم قرصهایی که حاوی پروژسترون و استروژن هستند، وجود دارد.
بر اساس این مطالعه، پس از پنج سال استفاده این قرصها، محققان دریافتند که خطر ابتلاء به سرطان سینه با هر دو نوع قرص ضد بارداری بین ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش مییابد.
«کرستین پیری»، یکی از نویسندگان این مطالعه از دانشگاه آکسفورد انگلستان، گفت: «این یافتهها نشان میدهد که استفاده کنونی یا اخیر از همه انواع قرصهای ضدبارداری با افزایش خفیف خطر سرطان سینه مرتبط است.»
نویسندگان خاطرنشان کردند که استفاده از داروهای ضد بارداری فقط حاوی پروژسترون در سالهای اخیر به طور قابل توجهی افزایش یافته است.
برای این مطالعه، محققان نزدیک به ۱۰۰۰۰ زن مبتلا به سرطان سینه زیر ۵۰ سال را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. این زنان بین سالهای ۱۹۹۶ تا ۲۰۱۷ به سرطان سینه مبتلا شده بودند.
حدود ۴۴ درصد از زنان مبتلا به سرطان سینه و ۳۹ درصد از گروه کنترل مشابه، نسخه هورمونی ضد بارداری داشتند. حدود نیمی از نسخهها مربوط به داروهای پروژسترون بودند.
افزایش نسبی خطر ابتلاء به سرطان سینه در افرادی که از قرصهای خوراکی ترکیبی استفاده میکردند ۲۳ درصد بود. در کسانی که قرصهای پروژسترون مصرف میکردند ۲۶ درصد، در کسانی که پروژسترون تزریق شده دریافت کردند ۲۵ درصد، و زنانی که دستگاه داخل رحمی آزاد کننده پروژسترون دریافت کردند ۳۲ درصد بود.