به گزارش صد آنلاین ، دکتر نبی شریعتیفر، استاد تمام ایمنی و بهداشت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بعضی از مردم دوست دارند رب و ترشی و شور را به شکل سنتی تهیه کنند. مثلاً رب گوجه فرنگی خانگی خیلی طرفدار دارد، اما همین ماده غذایی که سالها پخت آن در خانوادههای ایرانی مرسوم بوده حاوی نمک بالایی است، توصیه میکنیم از این نوع رب خانگی در غذای کودکان استفاده نکنند، چون در آینده یک فرد با فشار خون بالا تحویل جامعه میدهند.
اینکه گفته میشود رب گوجه فرنگی که در کارخانجات تهیه میشود، حاوی مواد افزودنی و مضر است، اصلاً صحت ندارد. مواد نگهدارندهای که در محصولات شرکتی برای جلوگیری از کپک محصول مورد استفاده قرار میگیرد، به میزان استاندارد جهانی است. همچنین نمونههایی از محصولات از سطح بازار توسط سازمان غذا و دارو به کمک دانشگاهها جمعآوری و مورد ارزیابی قرار میگیرد، اگر تولیدکنندهای خلاف استانداردها عمل کند جلوی توزیع محصولاتش گرفته میشود./ایران آنلاین