به گزارش صد آنلاین ، دکتر حسن آهنگر، فوق تخصص قلب و عروق در روزنامه شهروند نوشت: تپش قلب روزهداران پس از افطار به دلیل تغذیه نامناسب رخ میدهد.
روزهداری ضربان قلب را کاهش میدهد و علاوه بر آن آرامش روانی و کاهش استرس در روزهداران را به همراه دارد.
بعد از افطار اغلب روزهداران دچار افزایش تپش قلب میشوند که برای رفع این مهم باید به نکات مهمی توجه داشته باشند.
بر این اساس روزهداران باید هنگام افطار به آرامی و با رعایت فاصله زمانی مناسب تغذیه کنند تا سیستم عصبی بدن آنها تحریک نشود.
بسیاری از افراد حجم بالا و ناگهانی انواع موادغذایی را در افطار مصرف میکنند که این روند افزایش تپش قلب را به همراه دارد و توجه روزهداران به این مهم امری ضروری است.
ماه رمضان با روزهای گرم تابستان و ساعات طولانی تشنگی و گرسنگی مصادف شده است که این موضوع موجب میشود افراد هنگام افطار همزمان حجم بالایی از موادغذایی را مورد استفاده قرار دهند.
با افطار کردن به دلیل آنکه جریان خون به سمت دستگاه گوارش حرکت میکند این وضع موجب افزایش تپش قلب روزهدار میشود.
افزایش تپش قلب روزهداران هنگام افطار و تداوم آن امری عادی تلقی میشود. روزهداران به این نکته توجه داشته باشند که افزایش تپش قلب آنها بیماری نیست و طبیعی است.
افرادی هم که بیماری فشارخونشان کنترل شده میتوانند با مشورت پزشک به انجام این فریضه الهی اقدام کنند.
روزهداری برای بیماران فشارخون نیز فواید بسیار مناسبی دارد به شرط آنکه با رعایت نکات لازم و توصیههای پزشکی باشد.