آخرین اخبار
۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۰
بازدید:۴۴۴
صدآنلاین |بنابر توصیه کارشناسان تغذیه، روزه داران بهتر است مصرف مواد قندی‌ و شیرین در وعده‌ افطار را کاهش دهند.
کد خبر : ۹۸۴۵

مصرف خوراکی های شیرین در وعده افطاری را کاهش دهید

به گزارش  صدآنلاین ، روزه داران در وعده افطار به چند نکته تغذیه‌ای توجه داشته باشند.

  • مصرف یک لیوان آب گرم، چای کمرنگ یا یک لیوان شیر گرم همراه با خرما یا عسل در شروع افطار
  • استفاده از غذاهای سبک مثل فرنی، شیربرنج، نان و پنیر و سبزی
  • انواع سوپ کم چرب، آش کم حبوبات و سبک، حلیم بدون روغن
  • سیب زمینی آب‌پز، سبزی‌های پخته مثل کدو، کلم، گل کلم، هویج و نخود فرنگی، تخم مرغ آب پز، کره و عسل

زیاده‌روی در مصرف مواد قندی و شیرین از جمله زولبیا، بامیه، حلوا، شله زرد خیلی شیرین و…، در وعده افطار علاوه بر اینکه منجر به اضافه دریافت انرژی و چاقی می‌شود، موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن نیز می‌شود.

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها