به گزارش مجله سلامت صد آنلاین ،اگر برنامه تمرینی سبکی دارید، تمرینات را صبح انجام دهید و اگر برنامه تمرینی شما سبک نیست، تمرینات را ۲ ساعت بعد از افطار انجام دهید و بدانید هر چه فاصله با افطار بیشتر باشد، بهتر است و میتوانید ۲ تا ۴ ساعت بعد از وعده سحر نیز تمرین را انجام دهید.
بهتر است مدت زمان تمرین را کاهش دهید و از تمرینات استقامتی طولانی مدت به ویژه در هوای گرم پرهیز کنید تا از تعرق زیاد و کم آبی جلوگیری شود. در عین حال نباید شدت تمرینات را بالا ببرید و سعی کنید تمرینات سبکی را انجام دهید.
وضعیت روحی خود را برای انجام تمرین مورد توجه قرار دهید و در هفته میتوانید سه تا پنج جلسه ورزش کنید و سعی کنید شدت تمرینات را کاهش داده و تغذیه افطار تا سحر را با دقت پیگیری کنید.
در صورت انجام تمرینات با وزنه، مصرف شیر به عنوان نوشیدنی در زمان افطار تا سحر میتواند بسیار مفید باشد و در صورت که تمرینات مقاومتی انجام میدهید در زمان افطار و شام از غذاهای پروتئینی استفاده کنید.
در وعده سحر از غذاهای کربوهیدراتی استفاده کنید و درصد چربی وعده سحر را اندکی افزایش دهید تا بتواند انرژی کافی را در طول روز در اختیار بدن قرار دهد.
بر اساس این مطلب که از سوی محمد مهرتاش، متخصص پزشکی ورزشی تهیه شده و در اختیار ایسنا قرار گرفته، آمده است: توصیه میشود از روغنهای گیاهی در وعده سحر استفاده شود و در زمان افطار سعی کنید یک غذای سبک، مانند وعده صبحانه مصرف شود.
۲ ساعت بعد از افطار سبک یک وعده غذایی با عنوان شام سبک توصیه میشود و از غذا خوردن با ولع در زمان افطار خودداری شود. افطار را با خوردن خرما، کشمش، عسل و بهطور کلی با یک قند طبیعی آغاز کنید؛ به این ترتیب اشتها کنترل میشود و زیادهخوری کمتر پیش میآید.
در وعده افطار سبزیجات و میوه را اضافه کنید تا از ویتامینهای کافی در رژیم غذایی خود محروم نباشید. در زمان بین افطار تا سحر البته با رعایت فاصله با غذا، آب کافی بیاشامید و در زمان افطار تا سحر از میان وعدههای کم حجم و پر کالری استفاده کنید تا ذخایر انرژی بدنتان را تامین کنند و به صورت کلی میتوانید در وعده سحر از غذاهای ناهار و در وعده افطار از غذاهای صبحانه و بعد از افطار، وعده شام را مصرف کنید.