۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۶:۲۸
بازدید:۲۷۷
صد آنلاین | رییس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت : سرانه پایین مصرف شیر و لبنیات می‌تواند زمینه‌ساز شیوع بیماری‌هایی مانند فشارخون بالا، سرطان، پوکی استخوان و حتی شکستگی‌های متعدد استخوانی باشد.
کد خبر : ۶۶۵۴۳

به گزارش صد آنلاین ،  فرشته فزونی، مصرف نمک زیاد را یکی از عوامل خطر پرفشاری خون برشمرد و گفت: متأسفانه میزان دریافت روزانه نمک در کشور ما ۲ برابر مقادیر توصیه شده سازمان جهانی بهداشت است.

 

 

 

 


وی افزود: پرفشاری خون و پیامدهای آن از علل مهم مرگ و میر در جهان است و کاهش حتی اندکی از فشارخون بالا می‌تواند خطر سکته و حمله قلبی را کاهش دهد.

فزونی گفت: به هموطنان توصیه می‌شود استفاده از نمک را کاهش دهند و همان میزان کم مصرفی نیز حتماً از نوع نمک یددار و تصفیه شده باشد.

وی با اشاره سرانه پایین مصرف شیر و لبنیات، افزود: سرانه پایین مصرف شیر و لبنیات می‌تواند زمینه‌ساز شیوع بیماری‌هایی مانند فشارخون بالا، سرطان، پوکی استخوان و حتی شکستگی‌های متعدد استخوانی باشد.

 

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها