به گزارش صد آنلاین ،، قلعههای باستانی تولو بناهایی مستحکم و منحصربهفرد در جنوب چین هستند و این قابلیت را دارند که به راحتی ۸۰۰ نفر را در خود جای دهند. این قلعهها از خاک رس و دیگر مواد خاکی ساخته شدهاند.
این سازهها توسط اقلیت هاکا برای راحتی و دفاع، با دیوارهای ضخیم، سوراخهای تفنگ و تونلهای فرار زیرزمینی به طرز ماهرانهای طراحی شده اند.
نگاهی به اسرار قلعههای باستانی تولو
این ساختمانهای مستحکم خاکی بزرگ عمدتاً بین قرنهای ۱۲ تا ۲۰ ساخته شدهاند.
آنها را "Tulou" (در زبان چینی به معنای "ساختمان خاکی") مینامند، زیرا از خاک رس و سایر مواد خاکی ساخته شده اند. قلعههای باستانی تولو از سال ۲۰۰۸ در میراث جهانی یونسکو ثبت شده اند.
همه قلعهها شگفت انگیز و منحصربهفرد هستند، اما قدیمیترین و بلندترین آنها ساختمان یوچانگ نام دارد (بیش از ۷۰۰ سال پیش ساخته شد). عظیمترین ساختمان، ساختمان چنگگی با حدود ۴۰۰ اتاق است.
طراحی قلعههای باستانی تولو
این قلعهها توسط اقلیت هاکا در استان فوجیان چین ایجاد شده اند. مردم هاکا زبانی متمایز از ماندارین چینی دارند و آداب و رسوم، آشپزی و سنتهای متفاوتی دارند.
دیوارهای ساختمانها از خاک بسیار ضخیمی ساخته شده و برای تحمل بار طراحی شده اند. تراشههای بامبو، نوارهای چوب و شاخهها گاهی در دیوارها قرار میگرفتند تا تقویت بیشتری برای سازه ایجاد کنند. ضخامت دیوارها تا پنج فوت و سازهها تا ۶۰ فوت افزایش یافته بود.
قلعهها بین سه تا پنج طبقه ساخته شده اند. تولوها معمولاً تنها با یک دروازه اصلی با درهای چوبی به ضخامت ۴_۵ اینچ ساخته میشوند که با صفحه آهنی تقویت شده اند.
در بالای سازهها سوراخهای تفنگ وجود دارد که به بازدیدکنندگان عملکردهای دفاعی آنها را یادآوری میکند. این ساختمانها دارای انبارهای بزرگ غلات و احشام در صورت محاصره بودند و حتی برخی دارای تونلهای فرار زیرزمینی بودند.
4461/ی