آخرین اخبار
۱۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۰
هشدار جدی به مبتلایان به دیابت
بازدید:۳۹۵
صد آنلاین |  دکتر علیرضا استقامتی فوق‌تخصص غدد درون‌ریز و متابولیسم با بیان اینکه :« دیابت بیماری شایع و مهمی است که بسیاری از افراد را درگیر کرده است.» خاطر نشان کرد :« این بیماری در همه دنیا شایع است و مختص ما نیست. بیش از ۵۳۷ میلیون نفر در دنیا با دیابت دست‌وپنجه نرم می‌کنند و این نشان می‌دهد این بیماری باید جدی گرفته شود.»
کد خبر : ۵۲۲۱۲

به گزارش صد آنلاین ، این فوق‌تخصص غدد درون‌ریز و متابولیسم گفت: «دیابت بیماری شایع و مهمی است که بسیاری از افراد را درگیر کرده است. وی با اشاره به اینکه این بیماری در همه دنیا شایع است و مختص ما نیست ادامه داد: بیش از ۵۳۷ میلیون نفر در دنیا با دیابت دست‌وپنجه نرم می‌کنند و این نشان می‌دهد این بیماری باید جدی گرفته شود.»

 


استقامتی با اشاره به اینکه در کشور ما بیش از هفت‌میلیون نفر دیابت دارند خاطرنشان کرد: «اگر دیابت جدی گرفته نشود خودش را تحمیل می‌کند. نیاز به دارو در واقع نیازی است که این بیماری برای فرد بیمار ایجاد می‌کند. اما بدتر از آن، عوارضی است که دیابت با خود به همراه دارد. در واقع می‌توان گفت دیابت می‌تواند منشأ بسیاری از بیماری‌ها به شمار بیاید. زیرا عوارض دیابت بسیاری از اعضای بدن را درگیر می‌کند. در صورت پیشرفت بیماری فرد مبتلا دچار عوارضی می‌شود که نیاز به پیوند کلیه و پیوند قلب پیدا کرده و هزینه‌های زیادی را بر خانواده فرد مبتلا تحمیل می کند.»

او معتقد است که باید برنامه‌هایمان را در حوزه دیابت مدون کنیم و نگاه‌مان به این مقوله جامع باشد به این معنا که پزشکی که بیمار را معالجه می‌کند، پرستاری که بر بالین او می‌رو، تکنسینی که با بیمار در ارتباط است، خانواده فرد بیمار و مسئولان بالادستی همه باید در یک زنجیره قرار گیرند و وظایف‌ هر کدام مشخص باشد. نمی‌شود که بدون داشتن برنامه مدون درون سازمانی، انتظار حصول نتیجه را داشته باشیم.

دکتر علیرضا استقامتی تاکید کرد: «وقتی من به عنوان یک پزشک و محقق موضوعی را مطرح می‌کنم باید با آن برخورد علمی شود تا بتوانیم به نتیجه بهتری برسیم. در این صورت ما می‌توانیم دیابت و هزینه‌های جاری را که می‌تواند بر فرد و جامعه تحمیل شود کنترل کنیم. در واقع ما به یک پکیج و بسته سیاستی و مدیریتی جامع و کامل برای همه ابعاد دیابت نیاز داریم که به جنبه‌های پیشگیری اولیه و ثانویه، تشخیص و درمان‌های روزآمد بپردازد.»

وی ادامه داد: «تصور کنید اگر فقط یک دارو در چرخه درمان به بیمار نرسد، کل این چرخه دچار نقصان می‌شود و از آنجا که درمان به‌درستی انجام نشده باید منتظر عواقب دیگر بیماری باشیم. متاسفانه هنوز قوانین و حمایت بیمه‌ها در بخش دیابت به‌روز نشده و این سبب می‌شود زنجیره دیابت دچار نقصان شود.»

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها