آخرین اخبار
۱۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۰
این مواد طبیعی را جایگزین پاک کننده های شیمیایی کنید
بازدید:۴۵۲
صد آنلاین | امروزه تمام افراد برای نظافت و پاکیزگی منزلشان از انواع محصولات پاک کننده تجاری استفاده می کنند. در این مقاله به معرفی جایگزین های طبیعی برای آن ها می پردازیم.
کد خبر : ۴۴۶۶۷

به گزارش صد آنلاین ، بعضی از خانم های خانه دار به تمیزی و نظافت خانه شان اهمیت زیادی می دهند و از مواد شوینده چون سفید کننده ها به صورت مداوم استفاده می کنند . بهتر است به جای استفاده از تمیز کننده های شیمیایی به سراغ تمیز کننده های طبیعی (Natural cleaner) بروید تا آسیب کمتری برای شما به دنبال داشته باشد.

 

 

پودرهای تمیزکننده کاشی و سنگ که با نام جوهر نمک نیز شناخته می شوند یکی از سمی ترین مواد شوینده هستند اما می توان با چند ترفند یک جوهر نمک طبیعی در خانه درست کرد.
محصولات پاک کننده چند منظوره

موارد استفاده: به طور معمول برای پاکسازی کابینت ها، سینک ها، کاشی ها و لوله ها استفاده می شوند. به طور معمول، آنها برای کف، پنجره ها، شیشه یا آینه مناسب نیستند.

بدترین ماده تشکیل دهنده: بوتیل سلوسولو که در محصولات پاک کننده چند منظوره، پاک کننده شیشه و انواع دیگر پاک کننده ها وجود دارد. این ماده ممکن است به مغز استخوان، کلیه ها و کبد آسیب وارد کند.

 

 

صابون کاستیا و آب گرم

صابون کاستیا نام خود را از منطقه ای در اسپانیا که در آنجا زیتون پرورش داده می شود، گرفته است. این صابون به طور معمول از روغن زیتون و چربی حیوانی تهیه می شود، اما بسیاری از انواع جدیدتر حاوی پالم گیاهی، نارگیل، شاهدانه یا جوجوبا نیز هستند.

 

 

 

لایه بردارهای چند منظوره

موارد استفاده: لایه بردارهای چند منظوره پودری به طور معمول برای پاکسازی سینک ها، کاشی ها و وان حمام استفاده می شوند.

بدترین ماده تشکیل دهنده: فنول های کلردار شده به طور بالقوه برای سیستم های تنفسی و گردش خون انسان مضر هستند.

 

 

جوش شیرین

جوش شیرین نوعی نمک است که به نام بی کربنات سدیم شناخته می شود. این ماده از قدرت پاک کنندگی بالایی سود می برد و از این رو، به عنوان یک پاک کننده چند منظوره خوب می تواند مد نظر قرار بگیرد. بافت شن مانند جوش شیرین چیزی است که به عنوان یک پاک کننده لایه بردار به آن نیاز دارید.

 

 

 

پاک کننده شیشه و پنجره

موارد استفاده: برای پاکسازی پنجره ها، آینه ها و شیشه های خودرو استفاده می شود.

بدترین ماده تشکیل دهنده: دی اتیلن گلایکول که در شیشه شورها یافت می شود برای خون، کلیه ها و سیستم عصبی سمی است.

 

سرکه سفید به عنوان تمیز کننده طبیعی

سرکه سفید که به نام اسید استیک نیز شناخته می شود، یک ماده ضد عفونی کننده و پاک کننده چربی طبیعی است. سرکه سیب می تواند موجب مرگ باکتری های ای کولای، سالمونلا و انواع دیگر باکتری ها شود و بر همین اساس یک ضد عفونی کننده طبیعی خوب است.

 

 

صابون رختشویی

موارد استفاده: برای شستشوی لباس، ملافه، حوله های حمام و پارچه استفاده می شود.

بدترین ماده تشکیل دهنده: نونیلفنول اتوکسیلات، یک ماده پاک کننده است که در مواد شوینده لباس و پاک کننده های چند منظوره یافت می شود و در اروپا استفاده از آن ممنوع شده است. روند تخریب آرام آن در طبیعت حتی به شکل گیری ترکیبات سمی‌تر منجر می شود.

 

 

 

واشینگ سودا (سالسودا) به عنوان تمیز کننده طبیعی

واشینگ سودا نوعی نمک است که به نام کربنات سدیم شناخته می شود و یکی از خویشاوندان جوش شیرین یا بیکینگ سودا محسوب می شود، اما از آن قلیایی‌تر است. اگرچه محصولی طبیعی محسوب می شود، اما برخی مواد طبیعی نیز می توانند در صورت گوارش مضر باشند و از این رو، واشینگ سودا باید دور از دسترس کودکان و حیوانات خانگی نگهداری شود.

 

لکه‌برها

موارد استفاده: از بین بردن لکه هایی که به سختی از روی پارچه یا لباس پاک می شوند.

بدترین ماده تشکیل دهنده: پرکلرو اتیلن، یک لکه‌بر شیمیایی و یک عامل سرطان‌زای احتمالی که با آسیب کبد و کلیه پیوند خورده است.
روغن پرتقال به عنوان تمیز کننده طبیعی

روغن پرتقال از پوست پرتقال استخراج می شود و تنها چند قطره از آن می تواند در حذف لکه ها از روی پارچه و لباس موثر عمل کند. پیش از استفاده روی قسمتی پنهان از پارچه یا لباس این روغن را امتحان کنید تا اطمینان حاصل شود رنگ پارچه را از بین نمی برد. روغن پرتقال باید از دسترس کودکان و حیوانات خانگی دور باشد. این محصولی خوراکی نیست.

 

 

ضد عفونی کننده و خوشبو کننده های هوا

موارد استفاده: رفع بوی بد و گندزدایی هوای خانه

بدترین ماده تشکیل دهنده: بوتان (مایع فندک) که در بسیاری از اسپری های خوشبوکننده و ضد عفونی کننده یافت می شود. این ماده برای سیستم تنفسی، سیستم عصبی و مغز سمی است.
روغن های ضروری آویشن، پرتقال، و درخت چای

آویشن و ارگانو فعالیت ضد باکتریایی چشمگیری را نشان داده اند. روغن درخت چای نیز از خواص قوی ضد باکتری، ضد ویروس، و ضد قارچ برخوردار است.

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها