۱۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۵:۵۱
مصرف این دمنوش در ناشتا طی یک هفته ریفلاکس معده را درمان می کند
بازدید:۸۴۵
صد آنلاین | چای سبز برای درمان ریفلاکس معده معجزه می کند و برای بیشتر اثر کردن این نوشیدنی بهتر است آن را به همراه لیمو یا عسل یا شیربادام یا با عصار آلوئه ورا بنوشید.
کد خبر : ۳۶۱۳۴

رفلاکس معده یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مزمن معده است که افراد زیادی را برای سالیان متوالی دچار دغدغه‌های مربوط به خود می‌کند. طبق گفته پزشکان و متخصصان، هر فرد در طول زندگی خود ممکن است چندین بار به رفلاکس معده مبتلا شود، اما اگر این اتفاق در یک هفته، دو بار یا بیشتر رخ دهد، یعنی فرد به بیماری رفلاکس معده مبتلا است.

 

اگرچه هر فرد مبتلا به بیماری رفلاکس معده به مرور با آنچه موجب بروز این حالت در معده او می‌شود آشنا شده و به زودی متوجه راهکارهایی می‌شود که می‌تواند به او در مقابله با این عارضه کمک کند؛ اما تداوم رفلاکس معده می‌تواند مشکلات حادی از جمله سرطان یا سایر بیماری‌های گوارش را پدید آورد.رفلاکس معده و علائم خطرناک آن را بشناسید!


 

 

 

علائم خطرناک رفلاکس معده

 


همه افرادی که به بیماری رفلاکس معده مبتلا هستند، علائم و نشانه‌های یکسانی را در عملکرد سیستم‌های داخلی بدن خود تجربه نمی‌کنند. بلکه علائم خطرناک رفلاکس معده بسته به اینکه کدام یک از اندام‌های داخلی درگیر این بیماری شده یا از آن تاثیر گرفته‌اند می‌تواند متفاوت باشد.

 

بیشتر این علائم که معمولا در بسیاری از بیماران مبتلا به رفلاکس معده مشترک است به شرح زیر است:

- سوزش معده یا احساس درد سر معده که گاهی به قفسه سینه نیز سرایت کرده و سبب می‌شود بیمار نتواند مرکز اصلی انتشار درد یا سوزش را تشخیص دهد.

- ترش کردن به نحوی که بیمار در گلو و دهان خود طعم تلخ یا ترشی را احساس می‌کند. گاهی ممکن بخشی از آخرین وعده غذایی مصرف شده توسط بیمار از معده به دهانش بازگردد.

- احساس سیری نامطلوب به نوعی که شخص پس از ساعت‌ها غذا نخوردن همچنان احساس سیری دارد.

- رفلاکس معده و بی حالی، بروز خلط گلو، تهوع و استفراغ نیز می‌تواند در  برخی شرایط همراه بیمار باشد.

- گلو درد، سکسه‌های طولانی مدت و آزاردهنده که تمام عملکرد بدن را تحت تاثیر قرار می‌دهد، از دیگر نشانه‌های رفلاکس معده است.


 

آیا رفلاکس معده قابل درمان است ؟!


در پاسخ به این سوال که «آیا رفلاکس معده قابل درمان است؟!» می‌توان گفت:

بسته به پیشرفت و جدیت بیماری، راه‌های درمان رفلاکس می‌تواند متفاوت باشد.

گاهی بیمار بدون نیاز به داروهای شیمیایی، با استفاده از طب سوزنی یا سایر درمان‌های گیاهی و خانگی، می‌تواند بیماری خود را کنترل کرده و به مرور چگونگی مدارا کردن با آن را بیاموزد.

گاهی نیز روند بیماری به نحوی سریع و قوی است که مراجعه به پزشک، دریافت راهنمای درمانی کنترل‌شده و استفاده از داروهای معده و گوارش مانند رانیتیدین، پانتوپرازول، لانسوپرازول و امپرازول باید در سریع‌ترین اقدام صورت گیرد.

 

در مواقعی که پیشرفت بیمار بسیار چشمگیر بوده و شرایط حاد و بحرانی را برای بیمار پدیدار ساخته است، امکان انجام جراحی لاپاراسکوپیک نیز وجود دارد.


 

رفلاکس معده چه زمانی رخ می‌دهد؟

 


زمانی که اسید از معده به مری بازگردد، به اصطلاح رفلاکس معده رخ داده است. این پدید در نوزادان به کررات دیده می‌شود. اگرچه رفلاکس نوزاد نشان از بیماری خاصی نبوده و در اکثر نوزادان سلامت به دفعات دیده می‌شود، اما ازدیاد این پدیده در بدن انسان بالغ می‌توان نشان از عدم فعالیت صحیح سیستم گوارش او بوده و می‌بایست یک نشانه جدی و هشدار برداشت شود.

 

رفلاکس نوزاد به دلیل ضعف ماهیچه‌ای مری و معده به وقوع می‌پیوندد که طی آن اسید به مری نوزاد بازگشته و سبب بی‌قراری و کلافگی او می‌گردد. اما انسان بالغ می‌تواند مشکلات جدی‌تری را به دنبال ازدیاد دفعات رفلاکس معده تجربه نماید.

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها