به گزارش صد آنلاین، این رطوبت معمولاً پیش از خروج منی در حدود چند قطره از بدن خارج میشود و احکام آن با منی که در وضعیت ارگاسم و با فشار و جهش از بدن خارج میشود، متفاوت است.
انواع رطوبتهایی که از آلت مرد خارج میشود
از آلت مرد، پنج نوع آب مختلف میتواند خارج شود که عبارتند از:
ادرار (بول)
مذی: آبی بیرنگ که پیش از ارضای کامل و خروج منی، به طور غیر ارادی از آلت خارج میشود.
منی: آبی که هنگام ارگاسم و با فشار و جهش از آلت خارج میشود.
وذی: آبی که پس از خروج منی از آلت خارج میشود.
ودی: آبی که پس از خروج ادرار از آلت خارج میشود.
تفاوت منی و مذی
مهمترین تفاوتهای منی و مذی عبارتند از:
رنگ و غلظت: منی معمولاً غلیظ و سفید یا زرد مایل به خاکی است، در حالی که مذی بیرنگ و رقیق میباشد.
زمان و نحوه خروج: منی در اوج شهوت و با فشار و جهش از آلت خارج میشود، در حالی که مذی پس از تحریک جنسی و معمولاً بدون جهش و فشار از آلت خارج میشود.
مقدار: مقدار منی معمولاً زیاد بوده و با فشار و جهش بیرون میآید، اما مذی به صورت چند قطره خارج میشود و با جهش همراه نیست.
احساس و لذت: خروج منی با لذت شدید و سست شدن بدن همراه است، اما مذی این طور نیست و فرد ممکن است حتی متوجه خروج آن نشود.
حاوی اسپرم: منی حاوی اسپرم است که میتواند باعث بارداری شود، در حالی که مذی حاوی مقدار بسیار کمی اسپرم است و معمولاً قادر به ایجاد بارداری نمیباشد.
آیا مذی نجس است؟
طبق متون دینی، تنها ادرار (بول) و منی نجس هستند. از آنجایی که مذی نه فشار دارد و نه لذت خاصی، و ویژگیهای منی را ندارد، مذی نجس نیست و باعث ابطال وضو یا نیاز به غسل نمیشود. بنابراین، در صورتی که فرد با مذی تماس پیدا کند، بدن یا لباس او نجس نمیشود.
احکام طهارت و نماز با مذی
طهارت: آب مذی نجس نیست و بر بدن یا لباس فرد تأثیر نمیگذارد. بنابراین نیاز به غسل یا طهارت ندارد.
وضو و نماز: خروج مذی وضو را باطل نمیکند و نماز را نیز خراب نمیسازد. فرد پس از خروج مذی تنها باید وضو بگیرد و میتواند به نماز ادامه دهد.
جمعبندی
پیشاب یا مذی آبی بیرنگ است که در هنگام تحریک جنسی از آلت مرد خارج میشود. این رطوبت نه تنها نجس نیست، بلکه موجب ابطال وضو یا نماز نمیشود و به طهارت خاصی نیاز ندارد. مهمترین تفاوت مذی با منی در خروج بدون فشار و جهش و عدم وجود لذت شدید و همچنین حاوی مقدار کمی اسپرم است.